Sberbank-novi-sad
Vesti Novi Sad

Izložba slika u banci? Što da ne

Sberbank Srbija svečano je otvorila svoj novi poslovni centaru Novom Sadu u okviru koga je od danas otvorena izložba mladih umetnika, studenata Akademije umetnosti.

– Saradnja sa Akademijom u skladu je sa našom strategijom društvene odgovornosti. Mladi predstavljaju budućnost i veliko nam je zadovoljstvo što možemo da im pružimo ovaj vid afirmacije. Uz izložbu radova, promociju mladih umetnika proširićemo i putem društvenih mreža naše banke. Ovo je samo početak saradnje sa Akademijom, koju ćemo sa zadovoljstvom nastaviti i kroz buduće projekte – rekla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija, pozdravljajući prisutne klijente, medije i partnere, prilikom otvaranja novog poslovnog centra.

Marijana-Vasilescu
Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija

O tome koliko je Novi Sad značajan za Sberbanku govorio je Miodrag Stojanović, direktor Sektora prodaje i distribucije.

– Od samog početka rada naše banke orijentisani smo ka klijentima. Danas ostvarujemo fantastične rezultate u segmentima poslovanja sa stanovništvom, mikro, malim i srednjim preduzećima. Težeći da unapredimo kvalitet usluge odlučili smo se na otvaranje poslovnog centra, koji će svim našim klijentima pružiti kvalitetnije iskustvo sa bankom, veći komfor i praktičniji pristup. Želeći da budemo prva banka koja posuje u delu Novog Sada koji se ubrzano razvija, svoj novi poslovni centar pozicionirali smo upravo ovde – kazao je Miodrag Stojanivić.

Dekan Akademije umetnosti profesor Siniša Bokan, smatra da je Akademija kroz saradnju sa Sberbankom iskoristila šansu da radove svojih studenata prezentuje u nešto drugačijem javnom prostoru.

– Za nas je ovaj vid izlaganja dobrodošao isto koliko i izložbe. Ove specifične okolnosti predstavljaju novo iskustvo za naše studente. Lepo je i važno što se njihovi radovi neće videti samo ovde, već i na portalima Akademije i banke, što će nam dati priliku da čujemo komentare i povratne reakcije. Na ovaj način studente ohrabrujemo da radove javno prikazuju i da, što je moguće više, budu izloženi kritičkoj sveri javnosti. Ovo je samo početak saradnje sa bankom, siguran sam da će se u budućnosti naša saradnju dalje unapređivati – kaže dekan Bokan.

Otvaranje novog poslovnog centra, prati i specijalna Sberbank ponuda. Naime, svi novi klijenti koji u periodu od 20.6. do 30.6. otvore tekući račun u ovoj ekspozituri moći će da izaberu jednu od tri opcije: održavanje tekućeg računa bez naknade u periodu od 12 meseci, posebne, povoljnije uslove štednje ili podnošenje zahteva za kreditne proizvode bez naknade za obradu zahteva.

Luftika
Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow