brod-teatar-izlozba
Dogadjaji

Izložba „Na krovu moje zgrade“ u Brod teatru

Izložba Silarda Antala „Na krovu moje zgrade” biće otvorena na Brodu Teatar u 20h 24.  avgusta i biće postavljena do 28. avgusta. Ulaz je besplatan.

Serija fotografija nastala kao odraz autorskog sećanja poštuje, pre svega, odličan savet iskazan u citatu čuvenog fotografa Gerija Vinogranda (Garry Winogrand): „Fotografija uvek mora da postavi neko pitanje.“ Predočene fotografije čine upravo to, terajući posmatrača da analizira ne samo prikazani prostor nego i atmosferu koju on poseduje.

Silard Antal (Antal Szilárd), rođen 1975. Godine u  Novom Sadu. Vanredni je  profesor na predmetu Režija u audio-vizuelnim medijima na Akademiji umetnosti.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share