danilo-vuksanovic-slike
Izložbe

Izložba kolaža Danila Vuksanovića

Ogranak Srpske akademije umetnosti u Novom Sadu poziva vas na izložbu kolaža Danila Vuksanovića, u ponedeljak 14. decembra u 18h. Izložba će biti otvorena u galeriji u ulici Nikole Pašića broj 6.

Na izložbi će biti prikazan i kratak film o slici Pavla Simića, Majska skupština, kao i o kolažima koje ćete moći da pogledate.

danilo-vuksanovic-slike-kolazi

Danilo Vuksanović (1973, Sombor). Diplomirao je 1998. na Akademiji likovnih umetnosti u Novom Sadu. Magistrirao je na istoj Akademiji 2005. godine. Član je Međunarodnog muzejskog komiteta (ICOM), Udruženja likovnih umetnika Vojvodine i Udruženja likovnih umetnika Srbije. Samostalno izlagao 40 puta u zemlji i inostranstvu (SAD, Italija, Mađarska). Učestvovao je na više kolektivnih izložbi. Dobitnik je nekoliko priznanja za svoj rad.

Sonja Jankov objavila je monografiju Hronospektri Danila Vuksanovića u izdanju Zavoda za kulturu Vojvodine, 2014. godine.
Objavio je knjige Duali (2007), Epizoda (2008) i Presek (2014).

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share