Dogadjaji

Izložba „Holokaust“ u Kulturnom centru

Izložba likovnih radova Maje Familić pod nazivom  “Holokaust”, biće otvorena sutra u 19 časova u Kulturnom centru Novog Sada. Njene slike praćene su stihovima sa istom tematikom, a poruka izložbe jeste da se neguje sećanje na stradale i nastojanje da se ovakvi zločini više ne ponove.

izlozba_holokaust_kcns_novisad

Maja Femilić je profesorka razredne nastave i diplomirani strukovni vaspitač, pesnikinja i slikarka. Ona je 2013. godine imala samostalnu likovnu izložbu i promovisala zbirku poezije za decu “Domaćinski gost i poemu”. Članica je Umetničkog udruženja NS – Artika – Udruženje multimedijalnih umetnosti, kulture i inovacije i LUR-a, Likovnog udruženja Roma u Trsteniku i Društva književnika Vojvodine i Udruženja književnika Srbije.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share