Beograd Magazin

Nožem od 15 centimetara izbola muža jer je došao kući pijan

milorad-jasmina
Foto: Facebook

Jasmina B. uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju oko 17 sati kuhinjskim nožem nasmrt izbola supruga Milorada B. u njihovoj iznajmljenoj kući u Surčinu, nakon što su se posvađali kada je on došao kući s posla. Jasmina B. se, kako su saopštili iz policije, tereti za ubistvo. Jasmina B. trebalo bi danas da bude saslušana u Višem javnom tužilaštvu.

Jasmina je bila veoma aktivna na mrežama i često je delila fotografije sa svojim suprugom.

Žitelji Surčina rekli su da ne znaju šta je konkretno motiv ovog zločina, a to je potvrdio i Nemanja B. srednji sin ovog bračnog para. Takođe, oni navode da su im ubijeni Milorad i uhapšena Jasmina delovali kao skladan par, ali i da nisu nikada čuli svađu među njima.

U prilog tome govore i brojne fotografije na Jasmininom profilu na Fejsbuku, gde je često postavljala fotografije sa Miloradom. Jednom prilikom, za njegov rođendan, okačila je sliku sa citatom: “Za najboljeg muža na svetu! Srećan rođendan!”

Napadu je prethodila svađa, da bi Jasmina potom potegla nož i zarila ga Miloradu u grudi. On je u teškom stanju prebačen u najbližu bolnicu, KBC „Zemun“, ali je zbog težine rana transportovan u Urgentni centar. On je u toku transporta preminuo a u Urgentnom centru su mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Napad se dogodio, prema navodima, jer je Milorad popio, a Jasmina mu je i ranije negodovala kada se to dogodi.

U toku napada, u kući je bio i sin od 17 godina, ali on ubistvo nije video, već je kasnije zatekao oca onesvešćenog i krvavog.

Jasmina je nakon krvavog zločina, prema navodima, bila potpuno smirena i mirno je sačekala policiju.

Komšije su nakon tragedije za Nova.rs rekle da su znali da je Jasmina bolesna, da ima zdravstvene probleme, ali i da su izgledali kao „normalna“ porodica.

– Bili su komšije kakve čovek samo poželeti može. Nismo ih čuli za ovih godinu dana, tako da nikome nije jasno šta se danas dogodilo. Bio je lep dan i bila sam u dvorištu, ništa nisam čula, nikakvu viku, svađu…. Vratila sam se u kuću i onda sam odjednom videla da su ispred njihovog dvorišta troja, četvoro policijskih automobila – kaže komšinica iz ulice.

Stanari Kosovske ulice i komšije kažu da ništa nije ukazivalo da je moguće da se dogodi takva tragedija. U taj kraj su se doselili pre otprilike godinu dana i bili su podstanari. Imali su tri sina, od kojih su dvojica radila, dok je treći maloletan i još se školuje.

– Znam da je Jasmina teško bolesna, ali ne znam tačno šta je u pitanju. Rekla mi je da joj deca ne daju ništa da radi po kući zbog njenog zdravstvenog stanja. Kada bi uzela usisivač, sinovi bi joj rekli: Nemoj mama, mi ćemo! Štedeli su je koliko god su mogli. Ja sam je jednom videla kako čisti lišće ispred dvorišta – navodi jedna komšinica.

Prema rečima drugog Surčinca, Milorad je bio vrstan automehaničar.

Zatukao ženu štanglom, umotao je u ćebe i nastavio da živi u drugoj sobi

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link