zena
Pixabay
Horoskop Horoskopski znakovi

Iskreni i nezavisni: Ovo je najmudriji horoskopski znak

Najpoznatiji je po svojoj nezavisnosti, pa ga je teško ograničiti ili zadržati. Želja za znanjem i intelektualne sposobnosti čine ga najmudrijim horoskopskim znakom. Važe za eksecntrične, iskrene i neukrotive. Ukoliko pokušate da ih zadržite ne nadajte se uspehu jer je za njih nezavisnot cilj od kojeg ne odustaju lako.

Reč je o Vodolijama.

Baš kao što žele da budu okruženi vernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima. Spremni su sve da učine za njih, te očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa. Važno je napomenuti da one apsolutno ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih, da pokažete iskrenost i razumevanje.

Vodolije su poznate po svojoj izraženim komunikativnim sposobnostima, ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu, a sa njima možete razgovarati o svim temama- od politike, do istorije i kosmosa.

Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je shvatanja i veoma objektivan. Spreman je uvek da kaže istinu, bez obzira šta će ona da izazove.

Kao pravi vizionar, Vodolija je neukrotiv i intelektualno nezavistan. Pun je kreativnih ideja, rešenja i planova, i uvek sledi svoj put. Intelektualna stimulacija mu je veoma potrebna, te ga privlače jake žene koje imaju stav.

Ova tri znaka očekuje veliki uspeh

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share