Svet Vesti

Prijatelja koji mu je silovao šestogodišnju ćerkicu naterao da sam sebi iskopa raku i „natrči“ na nož (FOTO, VIDEO)

Prijatelji, pedofil, Rusija
Foto: Printskrin/Youtube

Vjačeslav Matrosov iz Rusije, koji je prošle godine naterao svog prijatelja Olega Sviridova da iskopa sopstveni grob kada je otkrio da je silovao njegovu šestogodišnju ćerku, pušten je ovih dana na slobodu.

On je zahvaljujući snažnom pritisku javnosti koja ga je mesecima podržavala tražeći njegovo oslobađanje, pušten iz zatvora godinu dana pre isteka njegove zatvorske kazne za podsticanje ubistva. Jer, otac nikada nije osuđen za ubistvo a evo i zašto.

Istraga ponovljena posle protesta seljana koji su branili oca

Naime, upravo je snažna podrška javnosti doprinela tome da se prethodno detaljnije ispita ovaj slučaj i presuda ocu stradale devojčice preinači iz ubistva u podsticanje ubistva.

Podsetimo, otac je bio prvobitno optužen da je nožem izbo prijatelja Olega Sviridova u žestokom ubistvu iz osvete, nakon što je na mobilnom telefonu svog druga otkrio snimke na kojima je seksualno zlostavljao njegovu ćerku.

Kasnije su detaljni forenzički dokazi pokazali da otac nije ubo Sviridova u šumi u kojoj je telo pokojnika kasnije pronađeno u improvizovanoj grobnici već da mu je dao ultimatum da ode u policiju i prizna da je seksualno zlostavljao devojčicu.

Prijatelji, Pedofil, Rusija
Foto: Printskrin/Youtube
Bli su najbolji prijatelji godinama a Oleg je mnogo puta ostao sam sa devojčicom da je „pričuva“

Otac je video snimak silovanja i svoju ćerku kako viče: „Oleg, dosta je“

Kako to nije uradio, otac je „starog prijatelja“ odveo u zabačeni deo šume nakon što je otkrio pomenute mučne snimke u njegovom telefonu.

Policija je saslušala i devojčicinu majku, koja je potvrdila  da su ona i njen suprug dali ultimatum Olegu da se sam preda policiji do osam časova uveče ili da se sam ubije.

Ipak, kasnije te večeri, otac je odlučio da se osveti i primorao je svog nekadašnjeg najboljeg druga da pođe sa njim u šumu i da sa sobom ponese lopatu. Naterao ga je da sam sebi iskopa grob i da se ubije. Preciznije, on je tvrdio u policiji da je Oleg „natrčao“ na nož koji je imao u ruci te da ga nije on ubio.

Na mučnim snimcima čula se ćerka, koja sada ima osam godina, kako moli: „Oleg, dosta je, ne mogu više. Ja želim da idem kući“.

Inače, pošto su bili prijatelji dugi niz godina, Oleg je više puta čuvao dete, a po svoj prilici je ćerka svaki put bila zlostavljana.

Oleg je decu silovao godinama

Nešto kasnije je policija u telefonu pedofila pronašla još uznemirujućih snimaka, na kojima se vidi kako Sviridov zlostavlja još barem troje mališana. Izvori bliski slučaju naveli su da su u telefonu pronađeni snimci na kojima se vidi kako Oleg siluje dve devojčice, starosti šest i 11 godina.

Prema snimcima se može zaključiti da je Oleg decu zlostavljao barem pet godina pre nego što je njegov prijatelj pronašao snimke u njegovom telefonu.

Izvor: Nova.rs

„Da nije došla policija, bio bi mrtav“,  Otac krvnički pretukao tinejdžera koji je pokušao da mu siluje ćerku (6)

138 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap