Magazin

Iseljenoj porodici pukovnika Lalovića ustupa stan na neograničeno korišćenje

lalovic
FOTO: Espresso/Emilija Jovanović

Na Tviteru je osvanula ponuda jednog od korisnika te društvene mreže koji nudi nasilno iseljenoj porodici Lalović stan u Kragujevcu na neograničeno besplatno korišćenje.

– Nudim porodici pukovnika koju su izvršitelji izbacili iz jedinog doma dvosoban, namešten stan od 64 kvadrata u strogom centru Kragujevca koji trenutno izdajem na neograničeno besplatno korišćenje – napisao je na Tviteru korisnik koji se potpisuje kao Šmeker.

Uistinu u pitanju je šmekerski potez vredan divljenja, koji dokazuje da još uvek ima ljudi koji su spremni da pomognu drugima, pa čak i na sopstvenu štetu.

Umesto u pomoć države kojoj je služio, pukovnik Gojko Lalović i njegova porodica jedino mogu da se uzdaju u pomoć običnog stanovništva.

I dan je postao lepši.
Ima ljudi❤️

Posted by Aleksandra Curcic on Friday, 16 April 2021

A država… Njen potez definitivno nije bio šmekerski.

Podsećamo, policija i izvršitelji juče su prisilno iselili porodicu Lalović iz stana na Novom Beogradu, a sama deložacija trajala je nekoliko sati.

Na licu mesta bio je ogroman broj policajaca koji su stajali ispred ulaza u zgradu, ali i aktivista koji su pokušavali da spreče iseljenje. Na vrhuncu drame Lalović je pretio da će se obesiti na terasi stana. Srećom, odustao je od takve odluke, ali je usled silnog stresa završio u Hitnoj pomoći.

Pukovnik je ranije izjavio da je 2005. godine nezakonito penzionisan i da Ministarstvo odbrane već 14 godina odbija da izvrši sudske presude kojima je vraćen na posao.

Sa druge strane, Ministarstvo odbrane saopštilo je da penzionisani pukovnik Lalović stan koristi bespravno.

Stravični prizori prinudnog iseljenja porodice Lalović: Pukovnik pokušao da se ubije, policija provalila u stan

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

9.5K Shares
9.5K Shares
Share via
Copy link