Magazin Svet

Otišla na internet dejt iz snova – završila je raskomadana, a njeni organi su rasprodani

zena ubijena

Žena iz Meksika prešla je put od nekoliko hiljada kilometara da bi lično upoznala čoveka sa kojim se dopisivala putem interneta, završila je brutalno ubijena, a njeni organi su prodati.

Blanka Arejano (51) upoznala je Huana Pabla Hesusa Viljafuertea Pinta (37), studenta medicine i biotehnologije na aplikaciji za igrice. Nakon što su bili u kontaktu nekoliko meseci odlučila da otputuje iz Meksika u Peru kako bi ga upoznala.

Blanka se ukrcala u avion i posle nedelju dana je nestala, prenosi Daily Mail.

Nestalu ženu tražila je rođaka Karla Areljano, koja se zabrinula što više od sedam dana ne može da stupi u kontakt sa njom. Karla je na društvenim mrežama napisala da je kontakt sa tetkom iz gubila 7. novembra.

Na kraju je nazvala Huana, koji joj je rekao da se Blanka vratila u Meksiko, jer on nije mogao da joj pruži ono što je očekivala.

Međutim, 9. novembra, na plaži u blizini Huanovog stana u mestu Huačo u Peruu. Pronađeni su delovi tela bez glave, odsečeni prst sa prstenom i torzo bez organa.

Inspektori su brzo otkrili da kanal prolazi ispred Nacionalnog univerziteta Hoze Faustino Sančez Karion, gde je Viljafuerte student.

hapsenje

Forenzičari su takođe utvrdili da je lice žrtve uklonio neko sa iskustvom sa hirurškim instrumentima. Tragove Blankine krvi policija je pronašla u stanu studenta medicine, i odmah ga uhapsila.

Viljafuerte se tereti za ubistvo trgovinu ljudima i organima. On je negirao sve optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Izvor: Telegraf

Vođa crkve optužena za ubistvo i mučenje ćerke (11), devojčica pronađena u jezivom stanju

38 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap