konferencija-naslovna
Dogadjaji

Internacionalna PDP konferencija u Novom Sadu

Tema ovogodišnje „PDP konferencije kreativnih medija“ je da li su genijalne ideje izvodljive bez obzira na ograničenja bilo koje vrste. Konferencija će biti od 3. do 6. septembra u SKC Fabrici.

Otvaranje će biti 3. septembra u 19h, a tom prilikom će biti predstavljeni mladi autori, dok će program voditi Mlađa i Daško. Posetioci će moći da prisustvuju brojnim besplatnim predavanjima, radionicama i izložbama.

– Ovu „PDP konferenciju“ organizujemo zbog onih koji se bave kreativnim radom, a nailaze na prepreke – kaže Direktorka programa Dajana Vujaklija i dodaje da to može biti bilo ko, jer većina poslova zahteva kreativnost, a u svakom poslu postoje prepreke.

Organizatori će ove godine proširiti polje delovanja i na druge kreativne sfere, a događaj će prerasti u „konferenciju kreativnih medija“ da bi studente i mlade kreativce edukovali o različitim poljima kreativnog rada.

– Na ovoj konferenciji ljude ćemo inspirisati da ne odustaju od svojih ideja bez obzira na ograničenja – rekla je menadžerka odnosa sa javnošću kompanije “EIPIX” Jasmina Bošković.

Konferencija je prethodnih godina bila posvećena štampi, dizajnu i fotografiji, odakle i potiče naziv PDP (Print, Design, Photography).

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share