Vesti Novi Sad

Interaktivni spektakl u Areni Cineplex

Ako se plašite da ćete se izblamirati, vaš strah je opravdan – sigurno hoćete! Ali svaki sekund takvog blama vredi više nego prosečna turska serija. Interaktivni bioskop, u kojem tokom projekcije publika prolazi kroz neverovatan šok, u petak 8. maja će biti predstavljen u Novom Sadu. Film „Mi nismo anđeli“ biće oživljen na ovakav način, a spektakl će zajednički prirediti Arena Cineplex i novosadska Akademija umetnosti.
U interaktivnom bioskopu, koji spektakularnošću i intenzitetom nadmašuje dosadašnje 3d, 4d i 5d verzije, glavni akter je – publika. Zato je kultno ostvarenje Srđana Dragojevića „Mi nismo anđeli“ odlična platforma za ovakvu vrstu interakcije. Organizatori vas pozivaju da ponesete samo dečji entuzijazam i dobro raspoloženje. Svako ko dođe na projekciju dobiće i posebne rekvizite, a ono što ne potroši tokom filma može da ponese sa sobom.

bioskop-interaktivni-2
Foto: Nina Latinović

Interaktivni bioskop je koncept, spontano nastao u Londonu tokom brojnih projekcija kultnog filma “The Rocky Horror Picture Show”. Koliko je zarazno zabavan ovakav koncept govori i podatak da je u taj film uloženo 1,5 miliona dolara, a dosad je zaradio neverovatnih 350 miliona.
Iz Arene Cineplex garantuju sjajan provod, ali i upozoravaju da je broj karata ograničen.
Ulaznice možete pronaći na blagajni Arena Cineplex-a po ceni od 350 dinara.

Luftika
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow