Lifestyle Vesti Novi Sad

Instruktor zavođenja: Kakve su Novosađanke iz muškog ugla

Trener za zavođenje navodi da su Novosađanke u odnosu na Beograđanke smirenije, opuštenije, da se lakše upuštaju u razgovor, ali i da su zatvorenije za “seksualizaciju”.

– Podložnije su tradiciji i patrijahalnim uverenjima. Češće ćes čuti od Novosađanke, nego od Beograđanke izjavu “ne poznajem te dovoljno da bih pričala sa tobom o vezi ili seksu”– kaže Koprivica i dodaje da su devojke iz Novog Sada podložnije dominaciji u odnosu na žene iz drugih gradova.

bazeni-spens-novi-sad-radno-vreme

Ovaj trener iz udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” navodi da je više puta čuo da momci ređe prilaze u Novom Sadu nego u Beogradu.

– Nekoliko puta sam bio u Novom Sadu i činjenica jeste da momci ređe prilaze ovde, nego u Beogradu. Novosađanke sa kojima sam razgovarao kažu da im prilaze momci, mada ima i onih koje se žale da ne prilaze skoro uopšte. Nekoliko jako lepih devojaka iz ovog grada mi se žalilo da im možda priđe jedan do dva u proseku za veče, nekad ni jedan, a nekada i desetorica. To je, po mom mišljenju, stvarno malo – objašnjava trener.

devojke-centar

Svoju teoriju zavođenja je primenio u praksi i to na devojkama u Novom Sadu. U toj igri zavođenja Novosađanke umeju da prepoznaju da on i polaznici njegove škole nisu odavde, jer se više kreću i aktivno prilaze, što nije tipično za Novosađane.

– I u Beogradu, ali i u Novom Sadu ima dovoljno devojaka koje su otvorene za seks već prvo veče – kaže kroz smeh trener za zavođenje.

Zašto je novosadska dejting scena na aparatima?

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

68 Shares
Share via
Copy link