deca-igra-odrastanje
Izvor: Pixabay ©
Radionice

Igrate li se sa svojom decom?

​Kakve igračke koriste vaša deca? Da li su primerene njihovom uzrastu? Da li ste ikada pomislili da deca imaju previše igračaka kojima se uopšte ne igraju? Igrate li se sa svojom decom?

Ukoliko su vas ova pitanja pokrenula na razmišljanje pridružite nam se na radionici Klickerbox-a „Igra po meri deteta“ koja će se održati 22.decembra u 18 časova, a na kojoj će vam biti predstavljena ideja iznajmljivanja igračaka i razlozi zbog kojih ovakav servis koriste roditelji širom sveta.

Ideja KlickerBox servisa je da se deci, u periodu najintenzivnijeg fizičkog, emotivnog i mentalnog razvoja, ponudi što veći broj različitih kvalitetnih edukativnih igračaka, odnosno različitih sredstava stimulacije, a da zbog toga ne trpi stambeni prostor niti kućni budžet.

Servis funkcioniše tako što svakog meseca na kućnu adresu stiže kutija sa 4 edukativne igračke spram uzrasta i razvojnih potreba, koje bira tim stručnjaka sastavljen od psihologa, pedagoga, pedijatra i logopeda. Uz igračke stižu i posebno osmišljene ideje za igru kako bi se od svake igračke izvukle sve razvojne prednosti.

Na ovoj radionici roditelji će imati priliku da se upoznaju sa KlickerBox igračkama, i saznaju više o razvojnim potrebama dece na različitim uzrastima, skupovima veština kojima su sposobna da ovladaju, kao i igračkama koje odgovaraju datim razvojnim i saznajnim sposobnostima. Pored edukacije o pravilnoj upotrebi igračaka, važan deo radionice zauzeće i edukacija o alternativnoj igri sa svakom igračkom kako bi se iskoristile sve njene prednosti.

Radionica je namenjena roditeljima dece od 9 meseci do 4 godine i potpuno je besplatna uz obaveznu prijavu putem sledećeg linka http://goo.gl/forms/wK5f1zhqfZ

​Broj mesta je ograničen!​​

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share