Film

Svi se sećamo okrutne scene iz “Igre prestola”, a za glumca Ivana Reona je to najgori dan u karijeri

igra-prestola-ivan-reon

Okrutna scena iz “Igre prestola” i dalje muči Ivana Reona koji je tumačio lik Remzija Boltona.

U ovoj ulozi suočio se sa mnogim jezivim scenama, ali dan na kom je snimao scenu silovanja sa Sofi Tarner, koja tumači lik Sanse Stark, je kako kaže,  bio najgori dan u njegovoj karijeri.

Ivan Reon, koji je godinama tumačio ozloglašenog Remzija Boltona u seriji “Igra prestola” prisetio se u poslednjem intervjuu kontroverzne scene iz popularne serije, u kojoj je njegov lik silovao Sansu Stark, koju tumači Sofi Tarner, piše B92.

Reon, 35, podsetio se poteškoća snimanja te scene iz pete sezone serije koju je producirala kompanija “HBO”. “To je bilo užasno. Niko nije želeo da bude tamo”, rekao je.

Dodao je da niko nije želeo da odradi tu scenu, ali ako taj događaj ima poentu i priču, “morate ga ispričati iskreno”.

“Nisu je senzacionalizovali ili nešto slično. Bilo je mnogo, mnogo naporno gledati tu scenu. To je užasna stvar koja se događa, nažalost. To je bio najgori dan u mojoj karijeri”, bio je iskren glumac.

Serija obiluje nasilnim scenama ali Reon smatra da, kada u sceni nekome odsečete prst, vi zapravo ne vidite sam čin, a kad radite kadrove izbliza, to je komad plastike, jer “mi samo glumimo, to nije stvarno”.

“Onda se nađete u situaciji koja se zapravo dešava i vrlo je teško suočiti se sa tim. Bio je to užasan, užasan dan. To je nešto o čemu ne bi trebalo da brinemo, jer to ne bi trebalo da postoji na ovom svetu, ali nažalost postoji”, rekao je Reon.

Goran Bare vapi za pomoć: Ako vam treba neko da kopa krompir, tu sam

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link