Da moda i manekenstvo ne služi samo promovisanju estetskih već i humanitarnih vrednosti pokazala je još jednom naša Miss Universe Bojana Bojanić. Ona ovoga puta apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu maloj Mii, koja boluje od leukemije, kako bi nastavila lečenje u Nemačkoj.

Deca koja su bolesna najlepši period života, detinjstvo, provode po bolnicama. Umesto u svom udobnom krevetu, spavaju u bolničkim krevetima, umesto da gledaju u nasmejana lica svojih roditelja i druge dece, oni gledaju u zabrinute lekare. I bolesna deca imaju snove. Njihova najveća želja jeste da ozdrave kako bi ispunili svoje snove. Mia boluje od leukemije i sanja da jednoga dana postane fotograf.

akcija-mia
privatna arhiva

– Želela bih da se svi aktiviramo i ujedinimo, da pružimo novčanu podršku Mii i njenoj mami Sanji s obzirom na to da je Sanja samohrana majka i da daje sve od sebe da Mii pruži sve što joj je potrebno. Mii je nedeljno potrebno 50.000 dinara za neophodne lekove, a za odlazak u Nemacku 10.000 evra. Pružimo im podršku, umesto jednog ručka ili večere u restoranu uplatimo to Mii, jer naše malo njoj znači mnogo. Mia želi kada poraste da bude fotograf kao mama, ja želim da joj to omogućim – kaže Mis Universe Bojana Bojanić.

bojana-bojanic-mia
privatna arhiva

Tekući račun na koji možete izvršiti uplatu za lečenje ove hrabre devojčice vodi se na njenu majku Sanju Stefanović. Broj je:

265-0000004604358-24

mia-racun
privatna arhiva

Dinarski se piše se Mia Drašković i to je isključivo za donacije.

Koliko je potrebno da biste pomogli nekome? Ukoliko niste u finsijskoj mogućnosti da donirate stredstva za lečenje ove devojčice, znači će i to što ćete podeliti ovaj tekst na društvenim mrežama ili to što ćete ispričati ovo nekome ko može i materijalno da pomogne. Deca su naše najveće blago.

Više o Bojani Bojanić pročitajte ovde

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here