Novi Sad

Humani Limanci organizuju 14. maja bazar za Saru i Andreja kod zgrade NIS-a

Limanci su poznati kao dobre komšije, koji su spremni da se bore za dobrobit svojih sugrađana. Tako će naredne subote, 14. maja, biti održan još jedan humanitarni bazar, u dvorištu iza NIS-ove zgrade, sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje dece.

Kako stoji u saopštenju organizatora, Komšija Mesne zajednice Liman 3, ova humanitarna akcija potekla je od inicijative Milice Ivanković, a trajaće dva sata, od 16 do 18 časova.

Ideja je da svojim učešćem prodate ili kupite neku sitnicu, čime ćete pomoći u prikupljanju sredstva namenjenih Andreju i Sari Dedović, malim komšijama sa Limana 2. Kako bi pomogli plemenitom cilju, možete i da pošaljete SMS poruku 391 na 3030.

Lokacija humanitarnog bazara je dvorište oivičeno ulicama Narodnog Fronta, Podgoričkom i Šekspirovom, a organizatori pozivaju sugrađane da kroz druženje iskažu solidarnost i međusobnu brigu.

„Sredstva su im potrebna za lečenje, specijalističke i kontrolne preglede, operativne zahvate, fizikalne terapije, psihološke, logopedske i defektološke tretmane, ortopedska pomagala, za Tobii komunikator. Sav trud roditelja i trud terapeuta je usmeren na to da jednog dana Andrej i Sara prohodaju i budu što samostalniji,“ saopštavaju organizatori.

Svi zainteresovani za učešće na ovoj manifestaciji, kojom se  prikupljaju sredstava prodajom za humanitarne svrhe i dobrobit mališana, mogu da se prijave na mejl [email protected], kako bi se dogovorili oko logističkih detalja.

Obišli smo NS bazar, paštetu od slanine zalili domaćim pivom i picnuli se leptir mašnom (FOTO)

OGLAS

28 Shares
Share via
Copy link