Uncategorized

Hotel Transilvanija II, 3D

Dugo očekivani nastavak animiranog filma Hotel Transilvanija stigao je u Arenu. Možete ga gledati u sledećim terminima:

Sala III – 11.40 – samo vikendom, 13.30 – sve projekcije su 3D

Pre nego što je zaigrao u američkim bioskopima u oktobru 2012. godine, malo ko je za animirani film Hotel Transilvanija predviđao da će postati blokbaster. Međutim, nakon što je u prva tri dana prikazivanja film zaradio impresivnih 42,5 miliona dolara postigao je najbolje bioskopsko otvaranje nekog filma čija je distribucija počela u septembru i najbolje otvaranje nekog filma koji je izašao iz studija Sony Pictures Animation. Stvari su se mnogo promenile pa je Hotel Transilvanija sa svojim izrazito simpatičnim likovima na čelu s nezaboravnim grofom Drakulom postao bioskopski hit u pravom smislu te reči na kraju zaradivši preko 350 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i zaludevši decu a i roditelje širom sveta. U domaćim bioskopima film je pogledalo preko 50.000 gledalaca.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow