Smeštaj

Hotel Planeta Inn 4*

Hotel Planeta Inn 4* je u samom srcu Novog Sada, na uglu Jevrejske i Gajeve ulice, svega 3 minuta od centra grada. Ovakav smeštaj gostima omogućava lak transfer do svih željenih lokacija u gradu. Zbog toga je hotel Planeta Inn 4* idealan za poslovne ljude i osobe koje žele mir i sigurnost tokom putovanja.

Hotel Planeta Inn 4*raspolaže sa 30 luksuzno opremljenih soba, profilisanih u jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmane.

hoteli-novi-sad-planeta-inn-soba

Sve sobe su klimatizovane i opremljene LCD televizorima, kablovskom televizijom, DVD plejerom, elektronskim bravama, mini barom, telefonom, sefom i besplatnom Wi-Fi konekcijom. U sklopu hotela postoji i kafe restoran, kao i  podzemna garaža koja je pod video nadzorom, sa besplatnim parkingom za goste hotela koji dolaze sopstvenim prevozom.

U toku je renoviranje kongresne dvorane, tehnički opremljene za održavanje različitih vidova seminara i kongresa.

hotel-planeta-smestaj-novi-sad

Osim standardne usluge noćenja sa doručkom, u ponudi je i usluga transfera od i do aerodroma, rent a car, kao i mogućnost organizacije izleta za goste – obilazak fruškogorskih manastira i vinarija, salaša i dvoraca Vojvodine. Ljubazno osoblje ovog hotela će se postarati da vaš boravak učini prijatnim i nezaboravnim.

Milica Barać

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link