il-de-france-novisad-smestaj
Smeštaj

Hotel Ile de France, francusko ostrvo u Novom Sadu

Hotel Ile de France je porodičan hotel gde klasični elementi dizajna enterijera i eksterijera odražavaju bezvremenski barokni stil, a koji su vrlo fino uklopljeni u savremne trendove i zajedno pružaju neuporedivu udobnost, eleganciju i praktičnost.

Il de France-hotel-novisad

Hotel Ile de France  svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga. Locirani u mirnom delu grada,  hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od svih bitnih znamenitosti Novog Sada. Na nekoliko minuta od nas nalaze se najvredniji biseri novosadske arhitekture i kulturno-istorijske baštine.

Ovaj hotel karakterišu smeštajne jedinice – sobe koje su opremljene unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Od vrhunske udobnosti i kvaliteta ležaja koji će vam pružiti zadovoljstvo savršene relaksacije i odmora do praktičnih pratećih sadržaja. na raspolaganju su vam parking prostor, besplatan internet, klima uređaj, čajna kuhinja i mini frižider u sobi.

il-de-france-hotel-centar-novisad

Terasa hotela tokom letnjih dana ostavlja nezaboravni utisak za sve ljubitelje elaganih nota, a naše ljubazno osoblje potrudiće se da uslugom i prijateljskim odnosom stvore utisak kao da ste kod svoje kuće.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoca i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajuci svet“. Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

il-de-frnace-hotel.novisad

Hotel Ile de France je pravo francusko ostrvo u srcu Novog Sada koje je spojilo najbolje iz Francuske i najbolje iz Vojvodine. U ponudi prenoćišta su sobe i apartmani namenjeni ljudima sa stilom, istančanim ukusom, za one koji znaju da odaberu.
Na raspolaganju su Vam 14 soba izuzetnog dizajna i udobnosti.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow