hotel-aleksandar-novi-sad-rooms
Smeštaj

Hotel Aleksandar – poslovni hotel Novi Sad

Garni hotel Aleksandar Novi Sad, eksluzivni objekat sa 4 zvezdice, ima 26 soba i 7 apartmana, a sve sobe i apartmani su klimatizovani, zvučno izolovani i pružaju izuzetan komfor.

hotel-aleksandar-novisad

Gostima su na raspolaganju brz internet, mini bar, sef, kablovska televizija, hidromasažne kade, a sve sobe rade na principu „inteligentnih soba”. U sklopu hotela su i fitness i spa centar. Teretana je opremljena sa Tehnogym trenažerima. Pored teretane nalazi se Spa deo koji sadrži Hydra plus spa, finsku saunu, parno kupatilo, tuš sa esencijalnim uljima, a možete uživati i u nekoliko vrsta masaža. Sve usluge (osim masaže) su besplatne za goste hotela. Spa i fitness se rezervišu na recepciji hotela ili prilikom rezervacije sobe.

hotel-aleksandar3-novisad

Garni hotel Aleksandar idealan je i za poslovne sastanke, a na raspolaganju vam je ongresna sala, čiji kapacitet je 70 ljudi. Sala je opremljena najnovijom tehnikom za prezentaciju. Na vaš zahtev, u hotelu vam može biti organizovan transfer do aerodroma, kao i mini turističke ture.

hotel-aleksandar2-novisad

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow