Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak sa najviše sklonosti ka homoseksualizmu

Promenljivost i dualnost su reči koje najbolje opisuju horoskopski znak koji od svih zodijaka ima najviše šanse da bude gej. Tako je dragi Zodijaci, zvezde su nekad zadužene i za seksualnu orijentaciju.

Horoskopski znak koji ima najveće šanse da bude gej je uvek spreman na intelektualne izazove, vatren je ljubavnik, veoma je društvene prirode, voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom, voli knjižare, muzeje i mesta na kojima se ljudi okupljaju da bi razmenili neki masan trač. Ako niste još uvek pogodili o kome je reč, u pitanju je Blizanac.

Blizanac ima sve elemente koji stvaraju uslove da bude gej. Radoznala priroda, sklon je flertu, nije mu strano menjanje ljubavnika sve dok ne pornađe onog pravog i voli uzbuđenja strast i raznovrsnost.

S obzirom da Merkur vlada Blizancima oni nemaju nikakav problem sa sobom i da kažu ono što misle i osećaju, a to sve rade na najbolji mogući način. Blizanci će lako priznati sebi i drugima zahvaljujući Merkuru da vole ono što vole i zbog toga ih svi vole.

Sklop planeta, kuća i karakteristika Blizanca čini najpodobnijim da bude gej i to je potpuno OK.

Znak koji uvek ispuni što je naumio

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share