Mesečni horoskop Horoskop

Horoskopski znak Rak: mesečni horoskop za maj 2017.

Voleli biste da ostanete fokusirani, ali 2. i 3. maja se toliko toga dešava da je to prosto nemoguće. Posebno kada vas obuzme sanjarenje, teško je ostati u realnom svetu, jer, zabga, vi ste Rak.

Rezervisani ste i stidljivi u prisustvu osobe koja vam se sviđa 10. i 11. maja, ali to ne znači da ne želite da obrati pažnju na vas. Ne možete da savladate stidljivost, ali to ne znači da niste zainteresovani, već upravo suprotno. Najviše vam prija da ste u sistemu i okruženju koje je uređeno, posebno 15. i 16. maja jer znate da će na taj način vaše zalaganje biti cenjeno.

Ako vam se delić slagalice ne uklapa, nemojte siliti. Vaša umetnička strana će doći do izražaja 20. i 21. maja, jer ćete u tom periodu dobijati inspiraciju sa svih strana. U tom periodu će vam šanse da budete primećeni biti velike, stoga nemojte ih propuštati. Ako postanete sentimentalni oko 28. maja, razbijte ta osećanja logikom.

Da je bivši partner trebalo da bude sa vama još uvek, bio bi tu sa vama. Jasnije od toga ne može.

Ljubav

rak-horoskop
Pixabay.com

Kada su emocije u pitanju, ako želite da ih pokažete ili iskažete, a ne znate na koji način, pitajte osobu rođenu u znaku Raka. Oni znaju i uživaju da ugađaju voljenoj osobi. A u maju ćete…

Nastavak na sledećoj strani…

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link