Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Rak i emotivne veze

Sa kime se Rakovi najbolje slažu u emotivnim vezama?

Rak i Bik

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole da pružaju neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi biti voljen, cenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice, te prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvijek cvetati.

dejting_scena_novisad_izlasci_klubovi_muvanje

Rak i Devica

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što dopunjuju jedno drugo ,te će vrlo brzo razviti zavisnost jedno o drugome. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici. Ljubav iz njih jednostavno pršti.

izazov-za-parove-1
Izvor: Pixabay ©

 Rak i Škorpija

Ova veza ima velikog potencijala. Problem se može javiti kada Škorpion shvati da je Rak previše emotivan za njega i da ga pažnja koju mora da mu posveti počinje da ga guši. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za njega prestresan. Škorpija mora biti svesna da u ovoj vezi ne sme biti preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj. Ako obe strane pređu preko svojih ponosa i tvrdih stavova, ova veza će uspeti i biti vrlo strastvena.

izazov-za-parove
Pixabay

Rak i Ribe

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Isprva se čini idealnom no kasnije dolazi do nedostatka strasti i zasićenja. Poznato je da je Rak prevrtljiv i tu nema pomoći. Oboje žive u svom začaranom svetu i retko kad na život gledaju realno i otvorenih očiju. Zbog svojih ružičastih naočara kojima gledaju na svet ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspeo, jedan od partnera mora biti realniji, jer je ova veza u suprotnom osuđena na propast.

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
Share via
Copy link