Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Ovan: horoskop za 2016. godinu

Mesec mart je veoma važan mesec za vas, jer je domaćin dve eklipse. Prva eklipsa je Solarna 8. marta u znaku Ribe,  čiji je vladar Neptun. Nikada se ne zna šta će tačno ovaj znalac sa ružičastim naočarima doneti, ali jedno je sigurno, kasnije će sve to završiti u memoarima.

Druga je Lunarna eklipsa u znaku Vage, 23. marta. Ovo je uvek veoma emotivan period, kada stare teme i snovi isplivavaju na površinu. Ovo će trajati šest meseci, nakon čega se prebacuje na Jupiter koji će odmah kliznuti u Vagu u septembru. Jupiter je najveća zvezda i vratiće stara osećanja koja jedva čekaju da isplivaju. Vrlo je verovatno da ste na dobrom putu da nađete srodnu dušu. Ove godine Mars nije ratnik već ljubavnik, a dosta pomoći će dobiti i od Venere koja će vam do 18. oktobra pomoći da započnete vezu za kojom ste tragali.

Posao

Dobra vest je da se Saturn, koji je arhitekta sudbine, okrenuo vašem polju karijere i u sledećoj godini ili dve ćete konačno ubrati plodove dugogodišnjed rada i zalaganja. Obratite pažnju na pravila igre jer su vaši pretpostavljeni prepoznali koji su vaši talenti, pa ćete morati pametno da odigrate.

ovan-horoskop-znak
pixbay.com ©

Buntovni Uranijum je u vašem znaku već par godina tako da ste redefinisali vašu karijeru. Ako niste, formirali ste novi stav ili odnos prema poslu. Ako ste ostali na istoj poslovnoj poziciji, Uranijum vam je pomogao da pronađete nove izazove.

Mars je u devetoj kući i većinom godine je van kontrole. To znači da ne samo da je agresivan, ve se takmiči sa Saturnom i pokušaće da vas dovede do uspeha pre njega. Saturn vas vodi utabanom stazom do uspeha, a Mars će pokušati da vas prečicama dovede do njega.

Za sada i još mnogo godina, sigurni i stabilni Pluton vam je u desetoj kući, i on drži kurs. Daće vam snagu i energiju da dostignete ciljeve kojima ste težili sve ove godine.

Pročitajte zašto su Ovnovi večiti optimisti

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link