Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Ovan: horoskop za 2016. godinu

Planeta vladar Ovnova je borbeni Mars čiji moto „ne uzimati zarobljenike”. Upravo Mars će napraviti slalom kroz vaše horoskopske kuće u 2016. godini. Posebnu pažnju će obratiti na lično uzdizanje, ljubav i brak i širenje filozofije. Mars na početku godine direktno napada kuću koja se odnosi na intimu, kao i na sredstva dobijena od drugih. Tu se zadržava prvih osam meseci godine, sa povremenim izletima ka kući za filozofska razmišljanja. Neptun će biti njegov tihi partner zahvaljujući kojem ćete prihvatati stvari onakvim kakve jesu.

Jupiter je u kući koja se odnosi na vašu karijeru, doneće vam bolje radne uslove, ili čak bolje plaćen posao. Pošto je ova kuća povezana sa zdravljem, donosi vam više vitalnosti i fizičke izdržljivosti.

U septembru srećna zvezda će se prebaciti na polje braka i rasplamsati strasti, a ako niste u vezi pojaviće se specijalna osoba u vašem životu.

ovan-planina-horoskop
pixabay.com ©

Ljubav

Mars nikada nije bio timski igrač, a ove godine je još veći usamljenik, sa svojom pričom o požudi, izgubljenim ljubavima, i romantičnim lutanjima. Ovnovima koji su u vezi bi mogle da lutaju oči u ovoj godini koja je puna seksa i opasne romantike. Ako ste slobodni, osetićete srećne vibracije i mogli bi da iskočite van svog karaktera jer vam je vladar bez stega i granica, tako da je sve moguće.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

156 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap