Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Ovan, Bik, Lav i Škorpija su najbolji u krevetu

horoskopski-znakovi-u-krevetu

Koji horoskopski znaci bude strast, vatru, zrače velikom ljubavničkom energijom i ostavljaju dobar utisak u krevetu? Šta treba raditi sa ovim znacima, a šta nikako ne pokušavati? Možda nisu emotivni, ali su dobri ljubavnici koji vas neće razočarati u krevetu.

Ovi horoskopski znaci su najbolji u krevetu.

Ovan

Za Ovnove kažu da su “mašine”, ali i da najviše vole vođenje ljubavi posle žestoke svađe. Ovan je privlačan i voli da dominira i zavodi, što može izazvati probleme u vezi. Ume da bude veoma uzbuđen. Oni ne mogu da se obuzdaju.

ljubavni-horoskop

Kažu da je Ovan najstrastveniji od svih drugih horoskopskih znakova. Uzbuđuju ih spontane i pametne osobe. Takođe, “polude” u spontanim situacijama.

Zašto su Ovnovi optimisti?

Bik

Sa Bikom u krevetu će vam biti genijalno. Voli da se izležava i da je po ceo dan i noć u krevetu. Važi za najmuževnijeg znaka zodijaka, ali ima i najjači nagon. Voli da dominira i da drži sve pod kontrolom.

Ljubav-par

Za njega važi pravilo kakav na jelu, takav na delu. Bika ćete osvojiti ili u kuhinji ili u krevetu. Za njega je dobra ljubav kao dobra hrana. Voli da uživa, i to dugo.

10 stvari koje razume samo Bik

Lav

Lav je strastvani znak, koji je izrazito vatren u krevetu. Ne voli dosadu i ume da proceni već pri upoznavanju ko je dobar u krevetu. Pun je samopouzdanja i želi kraljevski tretman u krevetu.

par-ljubav

Loš ljubavni čin ne prašta sebi ni partneru, i najčešće ga ostavlja zbog toga. Zbog dobrog se.a često je spreman na sve, i predaće se zadovoljstvu 100 posto.

Zašto Lav očekuje da ga svi vole?

Škorpija

Ovaj znak važi za jednog od najboljih ljubavnika. Oni koji budu sa njim mogu se osećati izmanipulisano ili iskorišćeno, a Škorpija ponekad to i radi, koristi ljude zbog svojih potreba.

par horoskop ljubavni

Nisu emotivci, ali su dobri ljubavnici. Škorpije su veoma strastvene, pa avantura sa njima mora da bude pun pogodak.

Zašto treba bežati od muškarca Škorpije?

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

286 Shares
286 Shares
Share via
Copy link