Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znaci u situacijama na korak do smrti

ŠKORPIJA

S obzirom da imaju devet života, Škorpije i kada se nađu u situaciji bliskoj smrti, oni traže načine kako da je izbegnu. Ako se ipak nađu u tunelu, srešće usput osobu (ili više njih) sa kojom su imali seksualne odnose. Ako bi ih pitali ko bi želeo da ih dočeka sa druge strane, odgovor bi pao na vampira ili meduzu.

STRELAC

Dok napušta telo, osoba rođena u znaku Strelca se smeje sebi samoj zbog gluposti koja ju je dovela u tu situaciju. Kada konačno prođe kroz tunel, odbija da se vrati u telo, s obzirom da je toliko godina svojom nespretnošću radila na tome da se nađe tu gde jeste. Sve dok ne dosadi stanovnicima neba i vrate je nazad.

JARAC

Jarčevima će trebati vreme da shvate gde su jer postoji specijalne kancelarije za njih. Tu će ih dočekati stariji jarac koji će im uručiti  priručnik kako da zaradi na „onom“ svetu, kao i procenu posla koju je odradio za vreme zemaljskog života odnosno profit koji je ostvario. Jarčevi će se brže bolje vratiti u svoje telo jer ne mogu da podnesu da fizički više ne postoje.

VODOLIJA

Vodolije kada dođu do nebeske ograde i vide da tu nema konsenzusa, brže bolje beže u pakao, gde vlada anarhija a iako postoje pravila, tu su da se krše. Kakda dođe u podzemlje toliko će problema praviti Satani, da će je odmah vratiti u telo.

RIBE

Iz nekog razloga, Ribe uopšte ne primete da imaju iskustvo blisko smrti. Naime, na poslu ih vide sa bolnim izrazom lica, prodrmaju ih i saopšte im da se saberu.

Više o horoskopskim znacima pročitajte ovde

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


91 Shares
Share via
Copy link