Horoskop Horoskopski znakovi

8 znakova Zodijaka koji će biti najsrećniji u 2019. godini

Vaga

Rođeni u znaku Vage tokom cele godine stavljaće ljubav na prvo mesto. Uživaće u životu maksimalno i koristiće sve prilike koje im se budu nudile.

Osetiće priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primiće mnogo pohvala i lepih reči od kolega i šefova, a svakako mogu da očekuju i veće finansijske i dobitke.

Ova godina biće ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima. Prijaće vam ta putovanja jer ćete uspeti da doživite i naučite mnogo toga.

Početkom septembra uvećaće se i vaše finansije a imaćete i mnogo vanrednih dobitaka koje niste očekivali. Generalno, ova godina doneće vam samo lepe stvari, uživanje i napredak.

Škorpija

Vatrene Škorpije će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba biće u jakom vodenom trigonu sa vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetitelja.

Intuicija će biti izoštrena, a umetničko stvaralaštvo veoma naglašeno.

Za vreme Saturnovog tranzita iz Jarca uspećete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji.

Ova godina doneće vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti. Vaš posao u 2019. biće na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite.

Uživaćete u novim eksperimentima koji će doneti pozitivne stvari u vaš živo, a druga polovina godine biće posebno povoljna za sticanje finansijske dobiti.

Strelac

Ako će neko pevati od radosti, to će biti upravo oni. Posle 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku.

Oni mogu da očekuju sreću na poslu, a uspeće i da ostvare saradnju sa nekim moćnim ljudima, imaće mnogo poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje treba da iskoriste.

Lepa dešavanja na emotivnom polju desiće se u periodu od početka maja do sredine juna 2019.

Mesec maj biće ispunjen lepim i romantičnim dešavanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život.

Strelčevi ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus sa dobrim promenama. Treba da se čuvaju bilo kakvih preterivanja ili nerealnih očekivanja.

Vodolija

Konačno će Vodolije moći da da se opuste i krenu napred krupnim koracima.

Tranzitni Jupiter iz Strelca biće u sekstilu sa istoimenim znakom tako da dolaze mnogo bolji dani, nedelje i meseci za sve humane, slobodarske i čestite Vodolije koje će da imaju pune ruke posla, ali zvezde će im se smeškati i na polju finansija, ljubavi i zdravlja.

Sve što je staro treba da odbace i da se posvete reogranizaciji vog života ali i da počnu obilazi destinacije na kojima nikada nisu bili. Potrebno im je životno osveženje i izlazak iz čamotinje.

5 prikrivenih osobina Ovna, Bika i Blizanaca koje malo ko primećuje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

630 Shares
630 Shares
Share via
Copy link