Horoskop Horoskopski znakovi

Najčešći razlozi zbog kojih horoskopski znakovi padaju u depresiju

Strelac

Usamljenost je najveći neprijatelj Strelca. Iako se ovaj znak zaista oseća dobro kada je sam, plaši se da neće naći blisku osobu. Celog života planiraju u samoći, ali ne žele dugo da žive na ovaj način. Strelac želi biti sam, ali sve dok ne shvati da ga možda čeka samica na kraju puta.

Jarac

Ideja da stari stvarno pokvari raspoloženje Jarca. Ponekad se ne mogu pomiriti da je starenje prirodan deo života i uvek tvrdoglavo pokušavaju da izbegnu starenje. Nikada ne idu pod nož da bi sačuvali svoj izgled, ali kada shvate da su počeli da stare, osećaju se zaista loše.

Vodolija

Za Vodoliju nema ništa bolje nego saznanje da su u pravu. Ako im ikada ukažete na neku grešku koju su napravili, oni će ostati budni mnogo noći i tražiti način da dokažu da ste vi pogrešili. Ova stalna bitka zaista opterećuje Vodoliju jer ne znaju kako da se brane. Ceo ovaj proces ih čini tužnim i ciničnim.

Ribe

Najčešće raspoloženje Ribe pokvareno je od strane njihove porodice. Ribe se osećaju loše ukoliko postoje sporovi između članova porodice. Oni žele da osećaju mir, a napetost između članova porodice ih deprimira. Oni su zaista osetljivi kada je u pitanju porodica, jer im je ona najvažnija na svetu.

Delotvorni ljubavni trikovi za svaki znak Zodijaka

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

754 Shares
754 Shares
Share via
Copy link