Horoskop Ljubavni horoskop

Na Ribe, Strelca i Bika, druga polovina 2022. ostaviće dubok trag kada je ljubav u pitanju

horoskop-ljubav-par

Druga polovina 2022. godine je intenzivni period, i otkriće nam manipulacije i skrivene probleme u našim odnosima, a sve sa ciljem da konačno uspostavimo zdrave i održive granice.

Iako će određeni aspekti biti prilično otežavajući za razvitak ljubavi i nežnih emocija, biće i sjajnih vesti.

U nastavku pročitajte šta vas čeka u ljubavi do kraja 2022 godine.

OVAN

Kako južni čvor sudbine aktivira vašu osmu kuću za isceljujući seks i transformaciju, spremite se da uradite neki posao u senci, kada su u pitanju vaši odnosi!

I više ste nego spremni da zaboravite svoja stara uverenja o partnerstvima – i verujte nam kada kažemo da će se to dogoditi ove godine.

Bićete spremni za potpuno resetovanje kada je u pitanju ljubav i romantika.

Mars, vaš planetarni vladar, završava godinu u retrogradnom pokretu, donoseći dvomesečni period revizije.

BIK

Stvari će se pokrenuti ne samo na bolje, već će dobiti uzbudljivo ubrzanje!

Kako se na severnom čvoru aktivira ekscentrični Uran u vašem znaku, uskoro ćete videti manifestaciju svog najluđeg ponašanja kada su u pitanju druženja i odnosi.

Ako se usuđujete, ovo bi bilo sjajno vreme da isprobate neke perverzne stvari u spavaćoj sobi ili čak možda i da se povežete sa nekim ko obično nije vaš tip.

BLIZANCI

Predstojeća godina biće vam preokupirana karijerom, pa obavezno ostavite prostor za romantiku kako biste zadržali zdravu ravnotežu.

Energija Marsa biće u vašem znaku počevši od 20. avgusta, do kraja naredne godine. Dok je i dalje usmeren, Mars bi vas mogao učiniti tako željnim akcije.

Može biti vrlo uzbudljivo i zabavno u tom periodu, ali njegovo retrogradno kretanje koje započinje od 30. oktobra moglo bi vas uključiti u ozbiljnu emotivnu dramu. Svoje romantične odnose birajte mudro.

RAK

Vi volite romantiku, u ovoj godini bićete nagrađeni i fokusirani na sve što se tiče ljubavi.

Do novembra se potrudite i spremite da oslobodite sve najdublje strahove i nesigurnosti koje ste ostavili kao posledicu intenzivnog uticaja retrogradnog Marsa u vašem sektoru podsvesnog uma.

LAV

Dobre veze traže trud, pa se ne ustručavajte i ne skrivajte od napornog rada. Sigurno ste već čuli, ako se u vezi osećate zagušeno, možda je najbolje da krenete dalje.

I ove godine ta osoba bi to mogla doći s jeseni, ako ne već i tokom leta.

DEVICA

Ljubav za vas izgleda veoma slatko do kraja godine. Jupiter je blagoslovio vašu sedmu kuću partnerstva, a to je dovoljno za početak bajke.

Vi ste poput pčele i marljivog radnika, ali u predstojećoj godini, sigurno dobijate mnogo više od života ukoliko odvojite više svog vremena za romantiku, vezu i zabavu!

VAGA

Dobra vest je da će vaš trud uskoro biti nagrađen.

Međutim, apsolutno najbolje vreme za vas da se zaljubite ili se da se obavežete nekome dolazi na jesen, kada Venera poseti vaš znak u periodu između 29. septembra i 22. oktobra.

ŠKORPIJA

Spremite se da ostavite sve što znate ili mislite da znate o ljubavi iza vas! Kako se južni čvor sudbine parkira u vašem znaku, stara verovanja su spremna za odbacivanje, uključujući one oko partnerstva.

Kako pomračenja 2022. podstiču velike promene u oblasti vašeg ljubavnog života, vaš glavni fokus biće posvećenost.

Učite kako se spojiti sa nekim na slobodniji, oslobođeniji način. Ako ste samci, mogli biste završiti sa ekscentričnom, ali fascinantnom ličnošću.

STRELAC

Krećete u zanimljiv period kada je u pitanju ljubav! Do kraja godine, vaš romantični život mogao bi se doživeti kao podeljen jer se Jupiter, vaš vladar, pomera napred i nazad između vaše četvrte kuće koja se odnosi na porodicu i pete kuće zabave.

Ponekad ćete se osećati spremnim da se obavežete i gnezdite s nekim, a onda će dolaziti trenuci kada ćete želeti da budete slobodni, da stalno izlaizite i flertujete!

Istina je da trebate posebnu vrstu osobe koja može da bude u toku sa vašim tempom – pa imajte to na umu pre nego što u potpunosti predate svoje srce.

JARAC

Godinu završavate sa Venerom, planetom zadovoljstva i ljubavi, aktiviranjem moćnog Plutona u vašem znaku.

Tokom ove godine, fokusiranje na vašu sopstvenu vrednost osnažiće vas da potražite one vrste romantičnih iskustava koji bi vam mogle transformisati život.

Ovo uključuje i pronalazak partnera koji se, poput vas, ne boji odlaska u dubine emocija. Ali stvari ne moraju uvek biti toliko ozbiljne jer naredna godina nije stvorena za održavanje iste rutine izlazaka.

Bilo da ste singl ili da imate partnera, naredna godina je stvorena da proširite svoje horizonte u romantici, izlascima i seksu. Samo napred!

VODOLIJA

Život će se kretati u velikoj brzini, za vas koji ponekad možda nećete biti ni zainteresovani za upoznavanja.

Krajem leta i početkom jeseni, imate prilično zvezdanih dana za ljubav.

Neke dolaze i u oktobru, kada Venera ulazi u vašu petu kuću seksa i romantike.

RIBE

Dobrodošli u sjajan period! U drugoj polovini 2022. zvezde će blistati iznad vas kao dva vaša planetarna vladara-Jupiter i Neptun.

Džuno, asteroid posvećenosti je retrogradan u vašem znaku od 25. jula do 23. oktobra, donoseći važan period preuređivanja vaših najvažnijih veza.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link