Horoskop Horoskopski znakovi

Pred nama su 3 najgora dana u septembru! Evo kako će uticati na svaki znak Zodijaka!

Septembar će kao mesec biti “uzburkan” za određene znakove, ali imamo period od 3 koje će biti pravo “nevreme” koje će pogoditi svaki znak. Zapravo, od jutarnjih časova 2. septembra očekujemo Pun Mesec u znaku Vodolije.

Mesec je suštinski dobra planeta koja predstavlja našu dušu, osećanja, prethodna iskustva, majku, organizam, dom, tečnosti, ali je i širenje bilo onog dobrog, bilo lošeg u zavisnosti sa kojom od planeta pravi neki aspekt.

S obzirom na to da će praviti aspekt opozicije sa Suncem i Merkurom, kvadratom sa Uranom, ali i sekstil sa Marsom i severnim čvorom, doći će do širenja negativnih stvari kod svakog znaka, piše astrolog Aleksandra Bjeljac za portal Telegraf.

Verovatno ćete se zapitati – pa, kako loše kada sekstil sa Marsom jeste dobar aspekat. Jeste, ali širi svojstva Marsa koji je u svom sedištu i širi njegovu prirodu, a Mars po prirodi jeste negativna planeta.

Dakle, svi znakovi će biti pogođeni sve do 5. septembra, ali generalno će ceo septembar biti pod uticajem Punog Meseca.

Pročitajte kako će ovi aspekti uticati na vaš znak:

Ovan

Problemi u emotivnom životu, nestabilnosti, ali i konflikti sa prijateljima.

Bik

Problemi, nestabilnosti na poslu koje se mogu preneti u porodičan život. Oprez!

Blizanac

Nervoza, stres i problemi u saobraćaju, komunikaciji. Napetost u mislima

Rak

Problemi i nestabilnost u finansijskim transakcijama, novcu, zaradi, ali i u prijateljstvima.

Lav

Nestabilnost u vama samima, kao i stres koji će se ispoljavati u javnosti, partnerskim odnosima, ali i nesporazumi sa bračnim partnerom.

Devica

Nervoza, napetost u psihi. Tenzije na poslu, ali i u svakodnevnici. Manji oprez – izbegavajte konflikte što sa kolegama, što u svakodnevnim aktivnostima.

Vaga

Nesporazumi u emotivnim i ljubavnim vezama. Rasprave i tenzije u istim. Bilo da ste u vezi, bilo da ste u braku.

Škorpija

Nestabilnosti u porodičnom domu, ali u javnom životu. Oprez za zdravlje jer je mogući pad imuniteta.

Strelac

Problemi u kombinaciji sa voljenom osobom, ali i na radnom mestu. Bićete napetiji nego inače.

Jarac

Previranja gotovo na svakom polju. Izbegavajte konflikte u porodici, sa prijateljima, povedite računa jer su mogući veći troškovi, ali i konflikti u ljubavi. Otezanja su pred vama, ali i jačina da sve iznesete i rešite svaki problem.

Vodolija

Oprez u saobraćaju, ali i u komunikaciji. Obratite pažnju šta potpisujete, bićete nervozniji, pa se greške lako mogu podvući. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

Ribe

Podsvesno ćete biti napetiji, nervozniji, imaćete nemirnu psihu. Oprez u kretanju, koncentrišite se prilikom kretanja. Čuvajte novac.

Septembar će biti najgori mesec u godini za ova 3 znaka

365 Shares
365 Shares
Share via
Copy link