Horoskop Ljubavni horoskop

Blizanci, Strelac i Vodolija će uvek pre izabrati seks za jednu noć umesto ozbiljnu vezu

seksualni odnos

Za pojedine, seks je najbolji kad je u kombinaciji sa ljubavlju. Tada se osećaju slobodnije i u potpunosti izražavanju svoju seksualnost.

Ovo zvuči lepo, ali ne odnosi se na sve ljude…

Postoje znaci horoskopa koji više vole povremeni seks, kao i seks za jednu noć.

Naravno, oni mogu uspostaviti vezu čim nađu pravu osobu u pravo vreme, ali nisu u žurbi da im se to dogodi.

Napokon, duboko i dugoročno sjedinjenje nije preduslov za zdrav seksualni život. Da ne spominjemo i činjenicu da veruju da je ta raznolikost začin života…

Blizanci

Poznat je kao jedan od najčudnijih znakova. Voli da istražuje i da se povezuje s ljudima, ali se ne druži ni sa kim na duže staze, osim ako ne zaintrigira njegovu radoznalost.

Ne vezuje se lako, tako da lako može izaći iz situacije ako mu ne odgovara.

Takođe, njegov povremeni seks dolazi na prirodan način. Uživa u lovu i istraživanju novog partnera, ali to ne znači da želi da se skrasi.

Strelac

Ovo je slobodni duh horoskopa. Vodi ga želja za novim iskustvima, tako da će se retko zadržati na jednom mestu, već će slediti svoj instinkt i želje.

Strelac je harizmatičan i voli da se zabavlja, zato uvek ima nove predloge. Seks doživljava kao nešto prirodno i lepo i obično je impulsivan po tom pitanju.

Ovo vas može zbuniti ako želite da imate vezu sa njim, ali je on idealan za nekoga ko želi da se u krevetu lepo provede bez obaveza.

Vodolija

U Vodoliji nema ničeg konzervativnog i tradicionalnog, jer ovaj horoskopski znak čini sve u svom jedinstvenom stilu.

Nije iznenađujuće što ne želi da bude ograničen posvećenošću kada je u pitanju seks. Uopšteno, on nije emotivan i treba mu vremena da se neko otvori na dubljem nivou.

Ponekad to znači da njegove veze počinju kao “privilegovani prijatelji”, pa se razvijaju od te početne tačke. Vodolija može da ima seks s intenzivnim kontaktom, ali se takođe zadovoljava druženjem bez emocionalnog učešća.

Lav ima velika očekivanja, Ovan strastven: Šta podznak otkriva o vašem seksualnom životu?

Izvor: Telegraf

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

670 Shares
670 Shares
Share via
Copy link