Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Ako ispratite ovih 9 pravila imaćete večnu ljubav Ovna

ovan zodijak ljubav

Često su nadobudni, kritički nastrojeni, nekomunikativni i imuni na kritiku. Iako nam osobe rođene u znaku Ovna ne deluju kao najbolji izbor za partnera, oni zapravo skrivaju svoju brižnost, a kada im maske padnu u prvi plan dolazi njihova neobuzdana želja za ljubavi i pažnjom.

Svakom Ovnu je potrebno vremena, a kada ga dobije – trenuci koji provedete sa ovim znakom Zodijaka postaće nezaboravno iskustvo.

Donosimo vam 9 načina na koje se vole Ovnovi, i koje će uvek ceniti ako nađete tajnu formulu da ih iskažete.

1. Cenite njihove potrebe

Ovan je znak koji voli da sedi na tronu, ali da u isto vreme ima slobodu. Ne vole često da menjaju partnera ali vole da beže od pravila i čuvaju svoju privatnost i slobodu.

2. Slažu se sa Lavovima i Strelčevima

Slično se ponašaju kao druga dva horoskopska znaka. Imaju kratak fitilj i brutalno su iskreni. Međutim, kada nekoga uvrede svojom diretnošću, toga vrlo često nisu svesni. Rakovi i Škorpije ih vrlo teško razumeju i smatraju da nemaju izgrađenu empatiju. I pored toga, Ovan ima mnogo razumevanja za prijatelje.

3. Sitnice im puno znače

Ovnovi imaju srce ratnika, ali su istovremeno nevina bića. Fizički izgled im je slaba strana, naročito ako se radi o odeći. Ne vole da osuđuju, i jedina satisfakcija im je kada shvate da su i vama sitnice od vrlo velike važnosti.

4. U krevetu su avanturisti

Vole da probaju sve što je zabranjeno i u poslednjem trenutku. Često se nalaze u spontanim situacijama i još češće umeju da iznenade svojim postupcima. Osećaj da su privlačni ih neprestano vodi i ne pada im teško da isprobaju nove stvari.

5. Inteligencija je njihova najveća erogena zona

Ozbiljan razgovor o ozbiljnoj temi i stimulacija njihovog uma budi u njima nezadrživi nagon. Ovnovi vole da pokažu koliko su pametni jer smatraju da je intelekt jako seksi.

6. Dela, ne reči

Svi vatreni znaci teško uspostavljaju dobru komunikaciju, stoga je oslanjanje na reči vrlo klizav teren. Vrlo često treba da im se “crta” šta zapravo želite od njih, ali budite sigurni da će biti ispunjeno. Dela umesto reči će uvek izvući mnogo više nego što u startu očekujete.

7. Uvek razmišljaju o budućnosti

Čak i ako vi još uvek ne razmišljate o drugoj fazi vaše veze, budite sigurni da Jarac razmatra vaš potencijal za dugoročnu vezu tj. brak i porodicu. Ovnovi su praktični i fokusirani na sve aspekte veze, uključujući i njenu budućnost.

8. Odani su onima u koje imaju poverenja

Očekuju da budete njihova jedna i jedina ljubav. Ako im ne date povoda za nepoverenje biće vam u potpunosti posvećeni i nikada nećete imati razlog za sumnju ili ljubomoru.

9. Obožavaju da drže distancu

Mnogi Ovnovi opisuju kao sramežljive, konzervativne pa čak i pomalo dosadne, ali oni su takvi samo dok vas dovoljno ne upoznaju. Tada se otvaraju i postaju spontani, zabavni i potpuni ludaci – u pozitivnom smislu.

Erotski horoskop otkriva šta najviše loži znakove Zodijaka

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

94 Shares
Share via
Copy link