Horoskop Horoskopski znakovi

Kako su muški znakovi Zodijaka ponašaju kada se zaljube “do ušiju”

Lav

Naviknut da lako dobija ono što hoće, jer on ima puno pravo na sve ono što zaslužuje i što smatra da mu pripada, ali kad se zaljubi, može da postane gori od Blizanaca, u nameri da vas fascinira.

Ako je mnogo nervozan, počeće da vam izlaže listu devojaka sa kojima se zabavljao, odnosno njihovih kvaliteta i kvalifikacija, da bi vam bolje predočio sa kakvim dasom imate posla. Ne, on neće shvatiti koliko je to prostački, muškarac Lav vam se tako preporučuje.

Ali, on je verovatno vredan vaše pažnje i te cure su sigurno puno izgubile, tako da – pustite ga da priča, ionako te bivše nećete nikada upoznati.

Devica

Kad mu se stvarno mnogo sviđate, on će nastojati da to sakrije, biće distanciran i puštaće vas da preuzimate inicijativu. A kad vama to dosadi i počnete da se hladite, on će danonoćno analizirati sve što se do sada odigralo među vama i tada će shvatiti – da je krivica samo njegova.

Zato kad je muškarac u znaku Device nezainteresovan, pretpostavite da je ludo zaljubljen u vas i nastavite da ga očaravate.

Vaga

Sav je spontan i kreće na sastanak s vama lak kao leptirić, jer je siguran da će se stvari odvijati same od sebe, na krilima inspiracije i fluida. To znači da nema nikakav plan i da je sklon da vas po deset puta pita šta biste najradije radili, a ako vi ne uzmete stvari u svoje ruke i predložite neke sadržaje i akcije, provešćete ceo sastanak razmatrajući šta biste možda mogli da radite, ukoliko neko od vas kojim slučajem zna šta bi hteo.

Njegovo društvo je zanimljivo, ali neodlučnost muškarca Vage i sklonost da se beskrajno prilagođava ume da bude dosadna.

Škorpija

Imaćete utisak da imate posla sa džakom za boks, punim testosterona. Muškarac Škorpija mora da vam pokaže koliko je dominantan, koliko je alfa mužjak i on to čini na najgore mužjačke načine.

Vređa i podjarmljuje druge muškarce, tretira vas kao da ste od porculana i da vas treba držati na polici, a zatim se obrušava na vas sa strašću koja vas plaši.

Nije on lud. Dobro, možda malo.

Osobine koje ne podnosimo kod horoskopskih znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

815 Shares
815 Shares
Share via
Copy link