Horoskop Horoskopski znakovi

Mesec u kom se venčate oređuje kakav će vam biti brak

Mesec u kom se vencate odredjuje kakav ce vam biti brak

Baš kao što svako od nas, prema datumu svog rođenja, pripada određenom horoskopskom znaku, i koji nas karakteriše u pogledu naših opštih karakteristika i skolonosti, tako isto i naš datum venčanja određuje u kom se znaku zodijaka nalazi naš brak. Verovali ili ne, to u kom vam je znaku brak može uticati, prema astrolozima, na vašu zajedničku budućnost sa partnerom i na to koliko ćete biti srećni zajedno.

U nastavku saznajte šta kaže zodijak: Kako mesec u kom ste se venčali određuje vaš brak.

OVAN

21.3 – 19.4.
S obzirom da su ovnovi snažan i nezavistan znak, ako ste se venčali u ovom periodu, u braku ćete nastojati da sačuvate svoju samostalnost. Vaš partner i vi ćete imati mnogo lepih i romantičnih zajedničkih momenata, ali treba da pazite da ne budete suviše takmičarski nastrojeni jedno prema drugom.

BIK

20.4 – 20.5.
Za bikove takođe važi da su snažni individualci, pa će oni koji su se venčali u ovom delu aprila i maja takođe nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isporbavate nove i zanimljive stvari.

BLIZANCI

21.2 – 20.6.
Brak u znaku blizanaca je zapravo jako dobar jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvek imati dovoljno razumevanja jedno za drugo, i izbeći ćete bespotrebne nesporazume.

RAK

21.6 – 22.7.
S obzirom da je rak znak koji je tipičan po svojoj emotivnosti, brakovi sklopljeni u ovom periodu biće romantični, puni ljubavnih izjava, tepanja, nadimaka. Ipak, treba da se pazite da ne budete suviše usmereni samo jedno na drugo, već je poželjno i da provodite vreme i sa drugim ljudima.

LAV

23.7 – 22.8.
Ovo su uvek teatralni i stastveni brakovi u kojima ništa ne prolazi bez drame! Jednostavno, oboje u vezi sa svim imate svoje mišljenje i od njega nikako ne odstupate.

DEVICA

23.8 – 22.9.
Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije – umete da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.

VAGA

23.9 – 22-10.

Astrolozi smatraju da je ovaj period najpogodniji za venčanje, jer je brak u znaku vage zasnovan na ravnoteži, razumevanju i uvažavanju druge polovine. Jedino treba da povedete računa da u braku ne izgubite svoju individualnost.

ŠKORPIJA

23.10 – 21.11.

Škorpija je strastven i telesan znak, pa u ovim brakovima dosta toga počiva na seksualnim odnosima. Naravno, morate povesti računa da to izbalansirate sa drugim važnim aspektima braka, a potencijalna opasnost je i u sklonosti ka ljubomori.

STRELAC

22.11 – 21.12.

Ovo su jako društveni i komunikativni brakovi koji vole da putuju, da se druže sa drugim parovima, otvorenom su uma i uvek spremni za novu avanturu.

JARAC

22.12 – 19.1.

Brakovi u jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se venčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vreme kada je porodica na okupu.

VODOLIJA

20.1 – 18.2.

Uvek moderni i potpuno nekonvencionalni parovi, koji su u svakom trenutku spremni na akciju, zabavu i druženja. Ipak, pazite da uvek imate dovoljno vremena i jedno za drugo.

RIBE

19.2 – 20.3.

Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najlepše trenutke. Savet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti.

Nakon ovog teksta, ako ste u planovima za venčanje, verujemo da će vam prethodni redovi biti od velike koristi prilikom odabira datuma!

Izvor: mogujatosama

Blizanci, Jarac i Vodolija će čitavog života bežati od braka

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link