Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 znaka emocije će potpuno pokidati od 11. jula tokom Merkura u Raku

emocije

Tri horoskopska znaka iskoristiće njihove sopstvene emocije od danas, jer počinje Merkur u Raku. Kada čujemo da je Merkur – planeta komunikacije i izražavanja – u Raku, znaku koji predstavlja hipersenzibilnost i sentimentalnost, možemo automatski pretpostaviti da nas očekuje emotivni rolerkoster.

Hoćemo li pisati gadne poruke onima koji su nas prevarili? Moguće. Hoćemo li pijani slati poruke bivšim?

Postoje dobre šanse da se to dogodi. Da li ćemo biti toliko obuzeti osećanjima i potrebom da se izrazimo da ćemo, ako to ne učinimo, jednostavno vrištati tokom nedelje? Više nego verovatno, da.

Merkur u Raku ima sposobnost da nas učini plačljivim i neurotičnim, ispunjenim brigom i spekulacijama o stvarima koje ne postoje.

Sve se svodi na previše razmišljanja i odlaženja predaleko – u našim mislima. Merkur nas iskušava da kažemo šta nam je na umu, dok Rak dizajnira liniju zapleta koja prati to iskušenje … na kraju, ono što dobijamo je ono što svi pokušavaju da izbegnu više od svega drugog: drama.

A ko se najbolje bavi dramom? Ovan, Devica i Ribe, naravno. Iako će svi ovi znakovi izaći iz Merkura u Raku živi i netaknuti, svi će oni moći jednom da ispričaju priču o tome kako je sve počelo, jednog leta, 2021, baš 11. jula …

Koga če emocije najviše uzdrmati tokom Merkura u Raku?

Ovan

Navikli ste da osećate i izražavate osećanja; to za vas nije velika stvar, međutim ovaj tranzit – Merkur u Raku – je nešto za šta možda niste spremni.

Ovaj period bi za vas mogao ići u svim pravcima, na bilo koji način, a vama bi bilo dobro da se odlučite za diskreciju, jer biste taj čarobni „dar ćaskanja“ mogli upotrebiti da nekoga zaista ulovite.

11. jul je dobar dan za vas da učinite nešto novo: razmislite pre nego što progovorite i potrudite se da ne uđete u borbu.

Danas imate “moć” da apsolutno i konačno okončate prijateljstvo zauvek – i to je definitivno nešto zbog čega ćete požaliti.

Pa, držite usta zatvorena, za promenu. A ako morate da kažete šta vam je na umu, zapišite to na papir i ili ga spalite, ili bacite u smeće kada izbacite svoje emocije iz sistema.

Devica

Od danas se zaglavljujete duboko u emocijama – i svaki deo te priče vrteće se oko tračeva, trivijalnosti i gluposti.

Tačno – ovde nema ništa od važno, već samo sirova potreba da se naljutite, ostanete ljuti i uverite se da svi oko vas znaju da ste ljuti.

Taj čuveni izbirljivi stav Device? Sveti Bože, taj orkan će biti u punoj snazi.

Pustite perfekcionizam da se zakotrlja, i dok ste tamo, primetite kako svi prestrašeni beže kada primete koliko ste počeli da osuđujute.

O, emocije i kako i vas kontrolišu. Taman kad ste pomislili da ste na vrhuncu igre, dolazi Merkur u Raku da vam pokaže da, ne, niste toliko kul kao što ste mislili, zapravo ste besni izazivač kavge kome je glavni talenat gubljenje prijatelja.

Ako čujete da neko kaže nešto manje od najboljeg o vama – pustite to. Ako nemate činjenice – nemojte izmišljati činjenice koje podržavaju vašu stranu priče.

Ribe

Pa, znali ste da morate biti deo ovoga, zar ne, Ribe? Emocionalna olupina? Provereno. Zabrinuti do suza? Provereno. Preterani stres? Provereno. Sve na broju.

11. jula – kada je Merkur u Raku – radiće sitan štep i na poslednjem vašem živcu i dovešće vas u situaciju da budete grubi, što znači – emocionalni stres će vas učiniti nespretnim.

Želećete da govorite – ali zaustavićete se zbog straha da ne kažete previše. Želećete da glumite, ali nećete, iz straha da nekoga ne uvredite.

Ono što ćete požnjeti iz ovog iskustva je potiskivanje, i to je se tako razlikuje od vaše ličnosti.
Vi ste osoba koja govori, neka vrsta „hajde da dođemo do kraja ovoga sada“ … pa ipak, Merkur u Raku će vas naterati da se premišljate i šetaće vas i levo i desno.

Ovde je najbolji savet da svaki osećaj prihvatite sa rezervom. Ovo nije kraj sveta, Ribe – samo je … nedelja. 🙂

Ljubav sa ova 4 znaka Zodijaka je najopasnija, za njih ste samo prolazna avantura

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

526 Shares
526 Shares
Share via
Copy link