Horoskop

Za 4 znaka Zodijaka stiže period strasti i božanske ljubavi tokom proleća i leta 2021.

Neke znakove horoskopa čeka prilično stresna godina kada je o ljubavi reč. Prosto, veze im neće iću od ruke. To, međutim, ne važi za Bika, Raka, Lava i Vagu. Tokom proleća i leta 2021. godine, njih čeka buran ljubavni period, nove veze, partneri i više sreće na emotivnom planu.

BIK

 

S proleća 2021. godine ljubav i brak imaće veoma važno mesto u životu Bika. Iako stvari možda neće biti tako „jake“ kao proteklih godina, rođeni u znaku Bika će imati dovoljno veza između kojih mogu da biraju.

Oni koji su razvedeni ili su tek izašli iz dugotrajne veze imaće novu šansu da se venčaju ili započnu ozbiljnu vezu. Najkompatibilniji znakovi za Bika su Devica, Jarac i Škorpija. Bikovima će biti dobri partneri i fizički i emocionalno.

Lav i Vodolija su najgori izbor za Bika ove godine, a odnosi sa njima su puni sukoba i ljubomore.

Romantično i seksualno, Bik će se slagati sa ljudima rođenim u istom znaku, a takođe i sa Blizancima i Strelcima, ovim poslednjim ipak više u poslu nego emotivno. Rak i Ribe se takođe mogu zaljubiti u Bika, posebno na prelazu leta u proleće.

RAK

 

Kuća ljubavi ima vrlo dobre aspekte za Rakove tokom proleća i leta 2021. Oni neće imati problema sa pronalaženjem kompatibilnog partnera i biće srećni i ispunjeni u ljubavi.

Međutim, ponekad će biti i emotivnih uspona i padova.

Topli meseci 2021. biće dobar period za isprobavanje novih veza i partnera, a tokom ovog proleća mogli bi se konkretizovati neki prijatni sastanci i romantične avanture.

Škorpioni i Ribe će ove godine biti najkompatibilniji znakovi za Rakove, strastveni kao i oni, dok su Jarci takođe pogodni partneri jer su ozbiljni i pouzdani.

Nezavisni i površni Ovan se ne preporučuje kao partner Raku, koji sreću može pronaći pored nekoga rođenog u istom znaku, a takođe i pored Bika.

LAV

 

2021. godine Lavovi će imati više sreće u ljubavi nego prethodnih godina. Oni koji su već u vezi gledaće je kako cveta, dok će slobodni Lavovi upoznati pravu osobu za započinjanje ljubavne veze.

U nedostatku bilo kakvih inhibicija, Lavovi će osloboditi svoja osećanja na leto 2021. godine, i sa strašću i žarom prepustiće se vezama.

Najkompatibilniji znakovi za Lava 2021. godine biće Ovan, Blizanci, Vaga i Strelac, dok će nekompatibilni znakovi za ljubavnu vezu biti Bik i Škorpija.

VAGA

 

Vage će voditi vrlo aktivan društveni život tokom proleća 2021. Ove godine će imati više prilika da upoznaju nove, kompatibilne partnere. Periodi između marta i maja i jula i septembra posebno su povoljni za uspostavljanje novih emotivnih odnosa.

Vodolija i Blizanci biće najbolji partneri za Vagu 2021. godine, jer će harmonija između ovih znakova dostići najviši nivo. Takođe, Vage će se emocionalno slagati sa Ovnom, koji će im ponuditi sigurnu luku i zadovoljavajuće sentimentalno partnerstvo.

Manje su preporučeni znakovi Lav i Strelac, dok će se Devica pokazati prevelikim perfekcionistom čak i za ukus jedne Vage.

Ako ste rođeni između 1984. i 1995, imate Pluton u Škorpiji i naredne 2 godine uhvatićete nit koja vam nedostaje

271 Shares
271 Shares
Share via
Copy link