horoscopes_funny
Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskop kakav ne znate – smešna strana svakog znaka

Dnevna, mesečna, godišnja, ljubavna, poslovna i zdravstvena astrološka predviđanja su većinom okrenuta ozbiljnijoj strani života. Činjenica da je svaki znak specifičan ostavlja prostor i za onu drugu, smešniju stranu horoskopa. Pročitajte smešni horoskop i sigurno ćete se prepoznati u nekim stvarima.

Ovan

Ovan ima različite obrve i uvek samozadovoljan izraz lica. Ovnovi retko kad kažu jedno, a urade drugo. Obično urade pogrešnu stvar i ne pričaju o njoj. Drže do svog mišljenja i ponosa i bilo da žive u palati ili u kartonskoj kutiji do kraje će života insistirati na tome da je upravo to ono čemu su težili čitav život.

Ovan se ne rađa kao beba, on direktno iz materice preskače u odraslu životnu dob, ali i dalje sve odluke donosi detinjasto. Lako se venčavaju, ali retko se razvode, a njihovi supružnici imaju sklonosti ka neobičnim nesrećama sa smrtnim ishodom ili velikim povredama.

U biti nepogrešivi, ostavljaju božanski utisak, pri čemu se na kraju linije verovatno nalazi Vodolija kao Sotona lično. Ovan uvek teži rukovodećim pozicijama, sve i da je zaposlen kao čistač toaleta, formiraće radnu grupu na čijem će čelu biti on, naravno. Jer samo tako umeju da funkcionišu.

Luftika

Share Tweet Share Share Follow