Dnevna, mesečna, godišnja, ljubavna, poslovna i zdravstvena astrološka predviđanja su većinom okrenuta ozbiljnijoj strani života. Činjenica da je svaki znak specifičan ostavlja prostor i za onu drugu, smešniju stranu horoskopa. Pročitajte smešni horoskop i sigurno ćete se prepoznati u nekim stvarima.

Ovan

Ovan ima različite obrve i uvek samozadovoljan izraz lica. Ovnovi retko kad kažu jedno, a urade drugo. Obično urade pogrešnu stvar i ne pričaju o njoj. Drže do svog mišljenja i ponosa i bilo da žive u palati ili u kartonskoj kutiji do kraje će života insistirati na tome da je upravo to ono čemu su težili čitav život.

Ovan se ne rađa kao beba, on direktno iz materice preskače u odraslu životnu dob, ali i dalje sve odluke donosi detinjasto. Lako se venčavaju, ali retko se razvode, a njihovi supružnici imaju sklonosti ka neobičnim nesrećama sa smrtnim ishodom ili velikim povredama.

U biti nepogrešivi, ostavljaju božanski utisak, pri čemu se na kraju linije verovatno nalazi Vodolija kao Sotona lično. Ovan uvek teži rukovodećim pozicijama, sve i da je zaposlen kao čistač toaleta, formiraće radnu grupu na čijem će čelu biti on, naravno. Jer samo tako umeju da funkcionišu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here