Horoskop Ljubavni horoskop

Horoskop i zavođenje: Vodolija nepredvidiva, Ovnovi nestrpljivi, a Škorpija je vulkan strasti

STRELAC

Kada ste sa osobom u znaku Strelca to je igranje sa vatrom, u pravom smislu reči. Strastveni su i nemojte se iznenaditi ako nisu posvećeni samo vama. Veoma su zabavne i tople osobe. Ne vole kada im se ugrožava životni prostor i zato može da protekne dosta vremena  dok ne vidite njihov dom. Jedna od njihovih mana je što im brzo dosadi sve, i njihova mala crna knjiga je uglavnom popunjena sa brojevima bivših.

JARAC

Jarčevima se možete stvarno jako sviđati, ali neće to pokazati dok ne primete varnice sa vaše strane. Veoma ozbiljno pristupaju vođenju ljubavi i tu nema mesta igri i zabavi. Ukoliko želite ozbiljnu vezu na duge staze, Jarčevi su pravi izbor za vas. Sa obe noge stoje čvrsto na zemlji, i biće tu za vas i u dobru i u zlu. Jedino ne očekujte romantiku od njih.

ljubavni-horoskop-vaga-u-krevetu
Pixabay.com

VODOLIJA

Kada je ljubav u pitanju, potpuno su nepredvidivi. Oni ne žude samo za vašim telom, već i za umom i to će vam dati do znanja. Uhvatićete ih nekada zamišljene kako planiraju vašu vezu, godinama unapred. Imaju bujnu maštu i veoma su vešti kada je vođenje ljubavi u pitanju. Očekujte pamučnu, belu posteljinu prekrivenu ružinim laticama.

RIBE

Ribe su najerotičniji horoskopski znakovi i za njih je vođenje ljubavi pravi umetnički čin. Kao da su u stanju da čitaju misli partnera i da stvore spiritualnu vezu sa njim. Možete uhvatiti sebe da ispunjavate partnerove fantazije a kada ste to shvatili kasno je, već ste vezani satenskim pink lisicama. Zaljubili ste se u najsenzualniji horoskopski znak i vaše potrebe su sada postale njihove. Vole da se brinu o drugima i ako se smirite sa osobom u znaku Ribe imaćete savršen dom kojem ćete se rado vraćati posle napornog dana.

 Saznajte koji su horoskopski znaci najbolji u krevetu?

 

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


619 Shares
619 Shares
Share via
Copy link