Horoskopski znakovi Horoskop

Horoskop i stil: kako znak utiče na modne izbore

Jarac

Jarac je ozbiljan i disciplinovan i često fokusiran ka materijalnom. Voli vlast i ispunjavanje ciljeva, a najbolje se oseća kada kontroliše situaciju. To se vidi u konzervativnoj odeći, ali kombinovanoj na poseban način, ističući time svoju individualnost. Voli kvalitet, ali ne i da troši velike novce na odelo, te često kupuje na sniženjima. Budući da je poslovno orijentisan, tako se i oblači, nekada i u neformalnim prilikama.

Vodolija

Vodolija uvek sluša svoju intuiciju, te svakoj kombinaciji dodaje lični pečat, čak i kada je reč o nespojivim detaljima. To se vidi čak i kada nosi uniformu – vodolija uvek uspeva da izgleda šik i doterano. Ne prati trendove, već unutrašnje glasove i sama je svoj modni guru. Nekonvencionlna je i zanimljiva šta god da obuče.

Ribe

Osetljive i emocionalne, ribe svoju prirodu kanališu u kreativnost i umetnost. Njihova prednost je ta što mogu da nose sve i da se u svemu osećaju prijatno, jer u svačemu pronalaze nešto zanimljivo. Istovremen mogu da iznesu glamur, boho i misteriju, a da opet ostanu verne sebi i svojoj ličnosti.

Pročitajte koji znaci najviše lažu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku