Horoskopski znakovi Horoskop

Horoskop i stil: kako znak utiče na modne izbore

Vaga

Vaga je umetnička duša, ali je i društveno angažovana, koliko je to moguće. S druge strane, potrebno joj je mirno okruženje da održi ravnotežu. Voli lepotu i ima duboku potrebu za lepim stvarima. Vaga se oblači za sebe, a ne za druge. Šta god da nosi, bile to obične farmerice i majica, ili elegantna haljina, vaga joj dodaje dašak glamura. Njen cilj je da bude u skladu sa svojim modnim izborima.

Škorpija

Prodorna i intenzivna priroda škorpije utiče, osim na njen odnos ka spoljašnjem svetu, i na modne izbore. Škorpija teži finansijskoj stabilnosti i ličnom progresu. Šta god radila, voli da se oseća moćno, a njena ideja moćnog je seksi. Stoga, njen stil nekada ume da bude provokativan, ali ona to ume da iznese. Takođe, nekada teži dramatičnosti, te nosi ono što drugi nikada ne bi obukli.

Strelac

Entuziastičan i pozitivan strelac kroz život ide spontano i avaturistički. Smeo je, voli boje, isto tako i njihove kombinacije. Stil jednog strelca je živopisan i veseo, jer voli da bude primećen. To što voli zabavu i flertovanje, prenosi i na modu, pa su modne kombinacije često i zanimljive, istovremeno i provokativne.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku