Horoskopski znakovi Horoskop

Horoskop i stil: kako znak utiče na modne izbore

Da li ste suzdržani i ne eksperimentišete previše kada je reč o stilu, ili nemate problem sa nošenjem različitih boja i šablona? Možda je odgovor u vašem horskopskom znaku, jer kao i na drugim aspektima života, vaš horoskopski znak određuje kakve ćete izbore praviti, pa isti princip važi i kada je reč o modnim izborima.

Pogledajte kakav stil neguju horoskopski znaci.

Ovan

Ovnovi su ratnici i zaštitnici, hrabri su i razvijaju proaktivni pristup životu. Ovan se ne boji izazova, a sa svetom se suočava svestan unutrašnjeg samopouzdanja, koje mu daje moć. Stoga je ovan u stanju da, u zavisnosti od prilike, iznese i sportski stil, isto kao i elegantan i seksi. Potrebno mu je da se oseća udobno kako bi u izazovima dao svoj maksimum, te se u različitim situacijama odlučuje za totalno suprotne izbore. I svaki mu stoji savršeno.

Bik

Ovaj zemljani znak stoji sa nogama čvrsto na zemlji i kanališe svoju ličnost u praktične akcije. Spokoj, jednostavnost  i muzika su najbolji saveznici osobe rođene u znaku bika. Ove osobe cene klasičan izgled i prefinjene tkanine. Budući da je u većini slučajeva konzervativan, bik voli kvalitet  i često kupuje odelo brednova koji traju mnogo više od prolazne mode. Vole da svoju praktičnu prirodu predstave svetu na najlepši način, te odvajaju puno novca na garderobu.

Blizanci

Znatiželjna priroda, mentalna oštrina i konceptualni pristup životu, blizancima služi da se upuste u aktivan život. Vole objektivnost, putovanja i cene obrazovanje. Blizanci se ponekad igraju stilom, inventivni su i izražajni, dok mešaju različite trendove. Takođe vole i modne dodatke pomoću kojih uspevaju da istaknu svoju neobičnu prirodu još više.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku