Magazin

“Ti si još jedna mala droca, a Mika je baraba”: Odvratne reči poznatog hirurga i predavača glumici Mileni Radulović

milena-radulovic
Foto: Hello magazin Luka Šarac

Poznati hirurg i predavač na Medicinskom fakultetu u Beogradu Igor Ignjatović brutalno je izvređao glumicu Milenu Radulović koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao.

Ne zna se da li će se oglasiti Medicinski fakultet na ovaj postupak svog zaposlenog, ali zbog gnusnih reči koje je uputio na račun glumice u najmanju ruku trebalo bi da bude izbačen sa fakulteta, piše Direktno.

– Ihhhh… pa, jbt, „silovana”, sa 17?Ma idi u četiri pi*ke materine, ako si bila silovana sa 17, a sve otćutala jer si se plašila osude javnosti?????? Nisi rekla roditeljima?? Pa, kakvi su to roditelji??? Možda je i tata podvodio?? Pa je zato ćutala? Hoćemo dalje? Ajde! A ako si dala svojevoljno sa 17 (A TAKO JE 100% BILO) onda si samo još jedna mala droca, a Mika baraba!! I to je sve… terajte se u ku*ac! Naročito, ovi koji će sad da počnu da se naknadno javljaju – napisao je Iganjatović na Fejsbuku.

igor_ignjatovic_lekar-debil
Foto: Direktno.rs / Print Screen

 

U nastaloj polemici nakon posta, Ignjatović je rekao još:

– Ma da… Aj sad, srce, mi se znamo već 25 godina. Sutra ujutro ja ispalim priču da mi je prof Tešić na Biologiji na prvoj godini tražila da je oralno zadovoljim da bi mi dala 10!!! Ja, šta ću, nisam učio, zaronim glavu u babu i uzmem jezikom sve briseve! Tada me bilo blam da to pričam ali sada evo, kad je fora, uzmem advokata i tužim Medicinski fakultet za nadoknadu za duševnu bol! Baba me silovala… šmrc. Eto tako to izgleda… – napisao je Ignjatović.

Miroslav Mika Aleksić, čuveni dramski pedagog i vlasnik škole glume u Beogradu, koji je priveden jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović, negirao je krivicu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, a njemu je nakon toga određen pritvor do 30 dana.

Poznati beogradski profesor tereti se za čak osam krivičnih dela silovanje, ali i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

Jutka traži odlaganje robije zbog “ljubkanja i volkanja”

917 Shares
917 Shares
Share via
Copy link