Lifestyle

Health Jobs: Pronađite posao bilo gde u svetu

Mladi tim iz Srbije, ogranak Britanske kompanije Motovate, izradio je jedinstvenu aplikaciju namenjenu isključivo medicinskim profesionalcima i medicinskim ustanovama. Jednostavno traženje posla u zdravstvu, ustanova za stažiranje i mesta gde možete da se usavršite, korišćenjem aplikacije Health Jobs na najbrži način povezujete se sa medicinskim ustanovama. Ukoliko tražite radnike, aplikacija nudi i mogućnost pretrage uz pomoć geo lokacije i specijalnosti medicinskih profesionalaca.

Medicinski profesionalci

Kreiranjem profila kao medicinski profesionalac možete se predstaviti i biti primećeni od strane medicinskih ustanova širom sveta. Aplikacija vam pruža brzu pretragu otvorenih radnih mesta, čitanja najnovijih vesti i mogućnost  da budete u toku sa dešavanjima iz sveta medicine. Profesionalci aplikaciju koriste potpuno besplatno.

lista-profesionalaca

Jednim klikom dostupni u vanrednim situacijama

Specifičnost aplikacije leži u jedinstvenom dugmetu za vanredne situacije poput terorističkih napada, poplava, požara itd., koje omogućava ustanovama da dođu do što većeg broja profesionalaca spremnih za pružanje pomoći.

Medicinske ustanove

Kao medicinska ustanova imate mogućnost oglašavanja vaših otvorenih radnih mesta, takođe možete pretraživati registrovane medicinske profesionalce koji su dostupni za posao prema geo lokaciji i njihovim specijalnostima. Medicinske ustanove plaćaju mesečnu ili godišnju članarinu.

U želji da rešimo problem nezaposlenosti i pomognemo što većem broju ljudi da na brži način dođu do posla, osmislili smo jedinstven projekat koji nudi rešenje, ovog puta u zdravstvu. Health Jobs aplikacija izrađena je po svim standardima evropskog tržišta.

Facebook: https://www.facebook.com/healthcarejobsapp

Da preuzmete aplikaciju:

za Android  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.healthjobs.hr

za IOS https://itunes.apple.com/us/app/health-jobs/id1370789449?mt=8

Ako znate engleski i imate internet, imaćete i posla

Avatar

Tamara Milosavljević

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link