halkidiki-nevreme-trudnica-decak
Magazin

HEROINA: Trudnica iz Bijeljine spasila dečaka iz Srbije na Halkidikiju

Dragana Lalić iz Bijeljine spasila je od utapanja mališana (4) iz Srbije samo nekoliko sati pre nevremena koje je pogodilo Halikidiki. Dragana je bila na bazenu u hotelskom kompleksu kada je dečak sam došao na bazen i ušao da se kupa.

„U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je videla da spasioci nisu primetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dečaka“, rekli su svedoci, prenosi Kurir.

Ubrzo je stigla dečakova majka koja se u to vreme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

„Oluja je počela oko 9 uveče, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i na stepeništu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo videli ni doživeli“, navode turisti.

Dodaju da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala i da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

„Celo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gde smo smešteni dodatno uznemireni“, navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

Ako ovaj predlog prođe, na Halkidikiju ništa neće biti isto

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

D

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš