zurka-novi-sad-ck13
Dogadjaji Festivali

Green Love – najveća tehno žurka na Spensu

Velika Green Love žurka se nastavlja. Posle sjajnog provoda u martu i maju, očekuju nas još dve žurke ove godine, u oktobru i decembru. Prva je zakazana je za 17. oktobar na novosadskom Spens-u uz Jay Lumena, specijalan nastup Marka Nastića, Noise Destruction, Vladimira Aćića i Respect DJs.

Poslednja Green Love žurka ove godine biće održana 4. decembra i to uz neke od najtraženijih DJ dama današnjice kao što su Nastia i  Lea Dobričić.

17. oktobra na Spensu posetioci će imati priliku da čuju specijalan nastup Marka Nastića koji je pripremio za naredno izdanje festivala i koji će trajati čak tri sata! Miks pult zauzeće i Jay Lumen, kojeg smatraju jednim od DJ -eva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 17. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yaa

Najlakši način da obezbedite ulaz na obe žurke, u oktobru i decembru omogućava Green Love kartica koja je u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od samo 990 dinara. Ukoliko pak želite da kupite karte za pojedinačne žurke, to možete učiniti u Gigs Tix-u po ceni od 690 dinara za oktobarsku, kao i za decembarsku žurku.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow