Beograd

Grčki vikend u Beogradu

Manifestacija Grčki vikend u Beogradu organizuje se i ove godine, 12. i 13. maja, na Trgu republike. Događaj je postao tradicionalna kulturna manifestacija grada Beograda, koja se održava, sada već treću godinu zaredom, u maju mesecu pred sam početak letnje sezone. Ovo je manifestacija koju poseti na hiljade građana, izuzetno medijski porpraćena na svim TV i radio stanicama. Na događaju će, kao i prethodnih godina, učestvovati grčke firme, turističke organizacije i agencije, distributeri hrane i pića, restorani, hoteli i sl.

grcki-vikend-2
Promo

Kao i prethodnih godina, promocija Grčke kroz manifestaciju Grčki vikend u Beogradu ostvariće se kroz prezentaciju grčke kulture, turizma, muzike i folklora, hrane i pića. Ove godine će jedan od najvažnijih izlagača biti Istočna Makedonija i Trakija sa opštinom Aleksandrupoli i Samotrakijem, jedna od divnih turističkih destinacija u istočnom delu grčke Makedonije. Turističke agencije će imati priliku da svoje ponude i destinacije u Grčkoj predstave našim građanima, dok će restorani i kulturni program preneti istinski duh Grčke.

grcki-vikend-3
Promo

Na događaju će svi moći da se na jedinstven način upoznaju sa Grčkom, osete grčki duh, a samim tim će i Grci i učesnici spoznati srodnu notu u Srpskom narodu, te pospešiti i uvećati tradicionalno prijateljstvo i odnose ovih zemalja.

grcki-vikend-4
Promo

10 razloga za letovanje u Grčkoj

18 Shares
Share via
Copy link