misolovka
Dogadjaji Pozorište

„Grčki mitovi“ za decu i odrasle Teatra mladih Mišolovka

Teatar mladih Mišolovka je za kraj sezone spremio dve premijere predstave „Grčki mitovi“, sa dve glumačke podele. U predstavi igraju deca, polaznici njihove pozorišne radionice. Druga premijera sa starijom grupom glumaca (od 10 do 14 godina) je u nedelju 5. juna u 15.30 sati, a predstava će biti odigrana na sceni Visoke strukovne škole za obrazovanje vaspitača koja se nalazi na adresi Petra Drapšina 8 u Novom Sadu.

– Vrlo je interesantno bilo raditi na ovoj predstavi jer je antičko danas zapravo strano deci, oni nemaju gde da vide sličnu predstavu ili da se bave temama i odnosima tog vremena. Mislimo da će publici takođe, bez obzira na godine biti pravi ugođaj gledati naše mlade glumce koji su imali nimalo lak zadatak – kažu u Teatru mladih Mišolovka.

Predstava je kolažnog tipa i čine je pet mitova Tezej i Minotaur, Kralj Mida, Demetra i Persefona, Eho i Narcis i Pandorina kutija. Predstava je namenjena deci starijoj od sedam godina i odraslima, što je i ideja našeg teatra, da deca igraju za decu i odrasle.
Svi ste dobrodošli, ulaz je besplatan, ali svi oni koji budu želeli moći će da daju svoj prilog radu ovog pozorišta.

Pogledajte filmove Španskog metra.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share