misolovka
Dogadjaji Pozorište

„Grčki mitovi“ za decu i odrasle Teatra mladih Mišolovka

Teatar mladih Mišolovka je za kraj sezone spremio dve premijere predstave „Grčki mitovi“, sa dve glumačke podele. U predstavi igraju deca, polaznici njihove pozorišne radionice. Druga premijera sa starijom grupom glumaca (od 10 do 14 godina) je u nedelju 5. juna u 15.30 sati, a predstava će biti odigrana na sceni Visoke strukovne škole za obrazovanje vaspitača koja se nalazi na adresi Petra Drapšina 8 u Novom Sadu.

– Vrlo je interesantno bilo raditi na ovoj predstavi jer je antičko danas zapravo strano deci, oni nemaju gde da vide sličnu predstavu ili da se bave temama i odnosima tog vremena. Mislimo da će publici takođe, bez obzira na godine biti pravi ugođaj gledati naše mlade glumce koji su imali nimalo lak zadatak – kažu u Teatru mladih Mišolovka.

Predstava je kolažnog tipa i čine je pet mitova Tezej i Minotaur, Kralj Mida, Demetra i Persefona, Eho i Narcis i Pandorina kutija. Predstava je namenjena deci starijoj od sedam godina i odraslima, što je i ideja našeg teatra, da deca igraju za decu i odrasle.
Svi ste dobrodošli, ulaz je besplatan, ali svi oni koji budu želeli moći će da daju svoj prilog radu ovog pozorišta.

Pogledajte filmove Španskog metra.

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow