Magazin Srbija

Gotovo je sa uvlačenjem Vučiću, nova era donosi šlihtanje celoj porodici pa i bivšoj mu ženi

goran-karadzic

Direktor JP Stara Planina Goran Karadžić prevazišao je sve zvezde iz redova naprednjaka i drugih Vučićevih stranaka i s ponosom može reći da je uspeo da samo jednim TV gostovanjem nadmaši Vuline, Đuriće, Tome Mone i druge Vučićeviće.

Naime, u svom gostovanju na televiziji Pink, Karadžić je izrazio potrebu da se “subjektivno i objektivno izvini” bivšoj ženi predsednika Srbije Kseniji Vučić, prenosi Nova.

– Ono što trpite vi samo zato što nosite predsednikovo prezime, ali pre svega vaša deca, s tim u vezi… Svim majkama se izvinjavam, jer to ne zaslužuje nijedna majka da sluša o svojoj deci. Milica i Danilo, s kojim se družim, su časna i poštena deca i imaju obraz. A ne pada kruška daleko od kruške iliti ne pada iver daleko od klade. Svaka vam čast šta izdržavate i vi i vaša porodica. Prema tome, porodica Vučić je časna i poštena porodica koja ima obraz i mirno spava – rekao je Karadžić ozbiljnim tonom.

Da nije nekih prethodnih ispada, tačno bi se gledaoci (dobro ne baš gledaoci Pinka) mogli opkladiti da je Karadžićev nastup zapravo produkt neke izgubljene opklade jer drugog zdravorazumskog  objašnjenja za ovo uvlačenje nema.

Goran Karadžić, svojevremeno igrač KK Crvena Zvezda, je kao stranački kadar, postavljen na rukovodeće mesto u JP Stara planina. Istakao se izjavom kako su na obroncima te planine nekada davno boravili dinosaurusi, a poznat je i po tome što je tokom izbora 2016. godine ulazio u sukob sa aktivistima opozicije kojima je cepao propagandni materijal.

Toma Mona u epizodi „Botujem često a i loše, dok vam se ne rastopi mozak“

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link