Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za 2020. godinu

VAGA

Posao

Tokom sledeće godine se i dalje naporno trudite da postignete uspeh kada je posao u pitanju i u tome ćete i uspeti, ali će vas to veoma umoriti.

Izazovan aspekt Saturna je upravo to: izazov za vas koji je neophodno savladati i već vam dobro ide, samo što je ova godina u koju ulazite na neki način završnica, a na njenom kraju dobijate nagrade za trud.

Finansije će vam se poboljšati već od januara, februara i taj trend vas prati do samog kraja leta, kada ćete malo usporiti i rešavati pitanja iz prošlosti na ovu temu.

Moguće je vraćanje dugova, ali i kontakt dužnika sa vama.

Na polju doma se takođe dešavaju lepi momenti. Ukoliko želite da prodate nekretninu, rešite papirološku stranu nekretnina, ovo je godina u kojoj ćete dobiti najverovatnije priliku i iskoristiti.

Ljubav

Što se tiče ljubavi, ako ste u vezi Ili u braku, godina će biti relativno mirna iako ćete se i dalje baviti preprekama koje vas sputavaju da budete u dobrom odnosu sa voljenom osobom i uspećete Ih prevazići.

Slobodne Vage ulaze bez velikih očekivanja u sledeću godinu i pomalo su demoralisane iskustvom iz prethodne, ali ih čeka iznenađenje i to već od aprila meseca kada, izlaskom iz stresne situacije sreću osobu sudbinskog karaktera.

Zdravlje

Premoreni ste a mogući su lomovi I problemi sa zglobovima.

Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu

HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


390 Shares
390 Shares
Share via
Copy link